Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zopa Micra Frost Melange 2017

Zobraziť katalóg
Zopa Micra Frost Melange 2017
Kočík golfový, vhodný od narodenia, 5 bodový bezpečnostný pás, ľahko skladací
Kód:  BABY5423 Produktové číslo:  8595114425907 Stránky výrobcu
Zopa Micra Frost Melange 2017 Predaj skončil

Zopa Micra Frost Melange 2017

Výťah, autobus alebo úzke uličky v supermarkete už pre vás nemusia pri cestovaní s dieťatkom predstavovať nepríjemnú prekážku. Golfový kočík Zopa Micra Frost Melange 2017 vám totiž ponúkne nekonečnú voľnosť pohybu vďaka jeho kompaktným rozmerom, extrémnej skladnosti a veľmi nízkej hmotnosti. Stane sa tak vašim ideálnym a hlavne nepostrádateľným pomocníkom, a to najmä v mestskom prostredí, či na výletoch. Kočík je určený pre deti už od narodenia až do doby, keď dosiahnu 15 kg hmotnosti. Ponúkaný je v rôznych farebných variantoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozložiteľná strieška
  • Polohovacia chrbtová opierka
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Extrémna skladnosť
  • Prací poťah

V každom počasí

Kočík si poradí s akýmkoľvek počasím. Počas slnečných dní ochráni vaše dieťa pred priamym svetlom extra dlhá rozložiteľná strieška, a ak vás zaskočí nečakaný dážď, situáciu zachráni zase pribalená pláštenka. V spodnej časti kočíka nájdete užitočný odkladací košík s maximálnou nosnosťou 3 kg. Aby sa vaše dieťatko cítilo na cestách čo najviac komfortne, majú tieto golfky k dispozícii aj držiak na pitie, ktorý sa dá jednoducho umiestniť na pravú stranu konštrukcie vedľa rukoväte. Medzi dodávaným príslušenstvom nájdete aj nánožník.

Bezpečný a pohodlný

Zopa Micra Frost je vyrobený z ľahkého kovového materiálu a je opatrený poistkou proti nechcenému rozloženiu. Disponuje odnímateľným poťahom, ktorý môžete vyprať v práčke. Kolieska disponujú možnosťou aretácie na lepšiu a komfortnejšiu manipuláciu s kočíkom na vašich cestách. O maximálne bezpečie a pohodlie vášho dieťatka sa stará 5 bodový bezpečnostný pás, polohovacia chrbtová opierka a hrazda, ktorá je ľahko odnímateľná.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
29,5 × 23,5 × 103 cm

Materiál:
Kov

Maximálna nosnosť:
15 kg

Nastaviteľná podnožka:
Áno

Hmotnosť:
7,6 kg

Farba:
Sivá

Príslušenstvo:
Pláštenka, nánožník a držiak na pitie

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopa Micra Frost Melange 2017
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zopa Micra Frost Melange 2017.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií