Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

Zwilling Classic Inox manikúra 3ks, čierna koža

Zobraziť katalóg
Zwilling Classic Inox manikúra 3ks, čierna koža
4,0 1 hodnotení
Sada na manikúru nožnice na nechty, pintzeta, pilník, nástroje z poniklovanej nerezovej ocele, kožené puzdro v čiernej farbe
Kód:  ZWIMA001 Produktové číslo:  97200-004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zwilling Classic Inox manikúra 3ks, čierna koža Predaj skončil

Zwilling Classic Inox manikúra 3ks, čierna koža

S manikúrou Zwilling Classic Inox budou vaše ruce vždy perfektně upravené. Sada obsahuje 3 kusy nástrojů z poniklované nerezové oceli umístěné v praktickém pouzdru na patent, které se vejde do každé kabelky. Pouzdro je vyrobeno z jemné kůže v černé barvě, a tak vypadá velmi stylově. 

Klíčové vlastnosti

  • Sada obsahuje všechny nástroje, které jsou nezbytné k úpravě nehtů
  • V pouzdru naleznete kombinované nůžky, pinzetu a pilník
  • Veškeré nástroje skvěle padnou do ruky, tudíž se velmi pohodlně používají
  • Zpracování z poniklované nerezové oceli zaručí vysokou kvalitu, odolnost proti korozi, a tak i dlouhou životnost manikúry
  • Prémiové pouzdro je vyrobené z hovězí kůže, je na dotek jemné a má černou barvu
  • Rozměry: 10 × 5,8 cm

Navrženo do nejmenšího detailu

Sada Zwilling Classic Inox skrývá 3 kusy kvalitních nástrojů pro tu nejlepší péči o vaše nehty. Součástí jsou kombinované nůžky o velikosti 9 cm, se kterými jednoduše zastřihnete jak nehty, tak kůžičku kolem nich, šikmá pinzeta o stejné velikosti a také safírový pilník, se kterým snadno za každé situace upravíte nehty. Veškeré náčiní je navrženo do nejmenšího detailu, proto práce s ním bude velmi přesná a zároveň šetrná. Provedení z kvalitní nerezové oceli zamezí korozi a zaručí dlouhou životnost nástrojů.

Vše ukryto v kvalitním pouzdru

Nástroje se skrývají v kvalitním koženém černém pouzdru se zapínáním na patent. Vnitřní strana je speciálně upravená tak, aby byla na dotek jemná a velmi příjemná. Svou velikostí se skvěle vejde do každé kabelky a výborně se tak hodí i na cestování. 

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zwilling Classic Inox manikúra 3ks, čierna koža Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING Classic Inox manikúra 3ks, černá kůže. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zwilling Klassische Inox Maniküre 3pc, schwarzes Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zwilling Klassische Inox Maniküre 3pc, schwarzes Leder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zwilling Classic Inox manikűr 3PC, fekete bőr.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií