Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Maxwell & Williams BAMBOO Štvorcový servírovací tanier 32 × 32 cm

Zobraziť katalóg
Maxwell & Williams BAMBOO Štvorcový servírovací tanier 32 × 32 cm
Podnos – porcelán/drevo, moderný dizajn
Kód:  MAXPO005 Produktové číslo:  LH9202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxwell & Williams BAMBOO Štvorcový servírovací tanier 32 × 32 cm Predaj skončil

Maxwell & Williams BAMBOO Štvorcový servírovací tanier 32 × 32 cm

Perfektná porcelánovo-bambusová servírovacia súprava Maxwell & Williams z kolekcie Bamboo WHITE BASIC je kombináciou veľmi kvalitného akostného porcelánu a odolného bambusového dreva. Súprava obsahuje veľký, štvorcový tanier s výrezom pre hranatú bambusovú doštičku, ktorá je ideálna na podávanie syrov a ďalších pochutín. Základom kolekcie Bamboo je kombinácia bambusového dreva s austrálskym porcelánom, ktorá pôsobí veľmi moderne ako pri bežnom servírovaní, tak i pri párty príležitostiach. Vďaka vysokej kvalite je možné porcelán používať v mikrovlnnej rúre a umývať v umývačke riadu. Údržba bambusového lopáriku je odporúčaná vlhkou handričkou a dôsledným vyschnutím dreva pred uschovaním.

V jednoduchosti je krása s porcelánom od Maxwell & Williams!

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý a moderný dizajn
  • Značkový austrálsky porcelán
  • Kombinácia porcelánu a bambusového dreva
  • Pre slávnostné príležitosti aj každodenné použitie
  • Je možné používať v mikrovlnnej rúre
  • Možno umývať v umývačke riadu

Rozmery:
32 × 32 cm

Súprava obsahuje:
1× štvorcový porcelánový tanier
1× štvorcová drevená doštička

Maxwell & Williams

Jedinečná elegancia, ktorá kombinuje kvalitu s najnovšími trendmi – to je skrátka precízne vyrobený, akostný porcelán Maxwell & Williams. Predstavuje rôznorodé kolekcie, z ktorých môžete vyberať všetky doplnky v rovnakom, harmonicky zladenom dizajne. Kolekcie sa od seba líšia tvarmi tanierov a použitými ozdobnými dekormi. Exkluzívny porcelán udáva trendy stolovania po celom svete, nielen v domácnostiach, ale aj hoteloch a reštauráciách. V neposlednom rade je porcelán Maxwell and Williams aj cenovo prijateľný.

 
Poznámka:
» Všetky podnosy a tácky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxwell & Williams Čtvercový servírovací talíř 32x32cm BAMBOO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams BAMBOO Square Servierplatte 32x32 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams BAMBOO Square Servierplatte 32x32 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxwell & Williams BAMBOO tálaló készlet 32x32 cm.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií