Alza pre firmy

ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN (elektronická licencia)
Grafický program – grafický program, trvalá licencia pre 1 PC, pre Windows
Kód:  EO203g

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN (elektronická licencia) Predaj skončil

ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN (elektronická licencia)

ACDSee Photo Studio Professional 2018 je editor RAW a dokonalé riešenie pre zvládnutie masívneho toku fotografií. Je navrhnutý pre zjednodušenie profesionálnych postupov spracovania a organizácie, aby ste získali profesionálny výhody. Podpora najnovších grafických čipov nakopla výkon softvéru k novým výšinám. Efektívne preto pracuje s RAW viac ako 500 modelov fotoaparátov vrátane metadát expozície, kontrastu, ostrenia a iných parametrov.

Kľúčové vlastnosti ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN

  • Editor RAW a precízna správa fotografií
  • Jednoducho použiteľné úpravy na profesionálnej úrovni
  • Klávesové skratky pre každú fázu pracovného postupu
  • Viac ako 100 nových ohraničení a textu
  • Pamätá si predtým importované fotografie
  • Mobilná synchronizácia
  • Nahrávanie na Facebook na pozadí

Nástroje Photo Studio radu Professional

Vytvorte návrhy alebo retušujte portréty presunutím pixelov bez toho, aby ste ich zmenili. Nástroj Smart Erase dokáže bez väčšej používateľskej námahy odstrániť nežiaduce objekty a oblasť vyplní prirodzene vyzerajúcou retušou. ACDSee Photo Studio Professional 2018 tiež vie prispôsobiť jas a farby v konkrétnej oblasti a jemne doladiť aj pleťové tóny. Na fotografiách vyčistíte aj vysokokontrastnú chromatickú aberáciu a odstránite skreslenie objektívu. Liquify deformuje objekty bez znižovania kvality (iba 64-bitová inštalácia).

Inteligentné a pokročilé úpravy

Vylepšite vaše snímky jednoducho ovládateľnými nástrojmi ACDSee Photo Studio Professional 2018. Dotiahnite k dokonalosti vyváženie bielej, upravte sýtosť farieb, zafarbenie, jas, tiene i stredné tóny. K úprave expozície a kontrastu vám tiež pomôže patentovaná technológia Light EQ. Fotografie postihnuté šumom ošetríte špeciálnou funkciou dynamickej redukcie šumu. Upresnením druhu zrnitosti dokáže potlačiť šum a pritom zachovať čo najviac detailov. Úroveň úprav si sami zvolíte.

Dokonalý manažér obrázkov

V ACDSee Photo Studio Professional 2018 máte na dosah ruky všetko čo potrebujete k hľadaniu, triedeniu, presúvaniu, usporiadaniu a prezentovaniu. Rýchlo identifikujete fotografie pre ďalšie spracovanie pomocou vizuálnych značiek alebo prispôsobiteľných farebných štítkov. Pridajte hodnotenie, kľúčové slová podľa dôležitosti, kategórie alebo údaje o polohe.

Mobilná synchronizácia Mobile Sync

Nainštalujte si do smartfónu aplikáciu ACDSee Mobile Sync a zhotovené fotografie bezdrôtovo zálohujete priamo do programu ACDSee Photo Studio Professional 2018. Len vyberiete a potvrdíte. Aplikácia si pamätá odoslané fotografie, takže sa nemusíte pozerať, čo bolo a nebolo odoslané. Spolu s fotografiami možno prenášať aj metadáta a podporovaný je tiež RAW.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ACDSee Photo Studio Professional 2018 EN (elektronická licencia)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií