AP+ nový vizuál Aplikace

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)
Grafický program – trvalá licencia pre 1 PC, pre Windows
Kód:  SWLA0018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia) Predaj skončil

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)

Kreatívne fotografovanie, správa digitálnych prostriedkov a distribučné potreby sú poskytnuté v jedinej aplikácii: ACDSee Photo Studio Standard 2019. Photo Studio je navrhnuté tak, aby vaša workflow bola optimálna, vo vybavení nechýbajú nástroje, ktoré vám pomôžu fotografie organizovať a zdokonaľovať. Tento softvér ponúka solídne a prepracované riešenie pre vašu rastúcu kolekciu fotiek. Obsahuje viac funkcií, ako inokedy, môžete upravovať farby, pozerať na náhľad tlače, pridávať vodoznaky, optimalizovať svoje organizačné metódy a oveľa viac.

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru ACDSee Photo Studio Standard 2019

  • Multifunkčná aplikácia pre úpravu fotografií
  • Nespočetné množstvo prepracovaných nástrojov
  • Možnosť importovať a aplikovať farebné tabuľky vyhľadávania
  • Široké spektrum možností Photo Studio Standard
  • Flexibilné zlepšenie pomocou rôznych filtrov
  • S týmto grafickým softvérom upravíte vady fotografií
  • ACDSee umožňuje identifikovať obrázky pre ďalšie spracovanie

Úprava farieb za pomoci ACDSee

Máte možnosť importovať a aplikovať farebné tabuľky vyhľadávania, súbory ktoré inštruujú ACDSee, aby mapoval RGB na špecifické hodnoty farieb, čo v podstate vytvára prednastavenia farebného triedenia, to vám zaistí prístup k širokému spektru možností. V aplikácii ACDSee môžete postupovať lineárne alebo radiálne a všeobecne upravovať farby pomocou LUT a iných filtrov, dosiahnete tak flexibilného zlepšenia.

Fotografie presne také, aké ich chcete

Za použitia vyladených úprav a súpravy nástrojov/presných filtrov stvoríte dokonalé obrázky, ktoré ste nikdy predtým nemohli vytvoriť. Ošetríte geometrickú nedokonalosť s funkciami pre orezanie, prevrátenie, zmenu veľkosti a otáčanie. S ACDSee opravíte chyby, červené oči, rozmazanie, hluk a jasnosť. Oživíte veci tým, že pridáte text, ohraničenie, ozdoby, vodoznaky alebo vaše vlastné maľby. Photo Studio Standard poskytuje aj štetec na špeciálne efekty, zmeny a vylepšenia, aby vaše fotografie vyzerali presne tak, ako chcete.

Softvér ACDSee Photo Studio Standard s prepracovanými nástrojmi na dosah ruky

Hľadanie, triedenie, presúvanie, usporiadanie a zdieľanie, všetko čo potrebujete k dokonalej úprave fotografovania je tu na dosah ruky. S Photo Studio Standard môžete pridávať grafiku, hierarchické kľúčové slová, kategórie a údaje o polohe k vašim obrázkom. ACDSee vám pomôže rýchlo identifikovať fotografie pre ďalšie spracovanie pomocou vizuálnych značiek alebo prispôsobiteľných farebných štítkov.

Dobrý den, je tento program v češtině ?

Diskusia a poradňa k ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií