Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 EN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 EN (elektronická licencia)
Grafický program – trvalá licencia pre 1 PC, pre Windows
Kód:  SWLA0019

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 EN (elektronická licencia) Predaj skončil

ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 EN (elektronická licencia)

ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 je prvým správcom assetov digitálnych médií a RAW editorom s vrstvami, stane sa odpoveďou na vaše tvorivé grafické a fotografické potreby. Už jeho predchádzajúce verzie sú známe pre ich dobré organizačné vlastnosti, parametrický výkon pre úpravu fotografií a profesionálnu prácu s vrstvami. Tento softvér zabezpečí, že nemusíte tráviť toľko času pri počítači a môžete byť viac za objektívom. Prichádza s technológiou pre rozpoznávanie tvárí, nájdete u neho viac spôsobov, ako precízne zamerať konkrétne oblasti vášho obrázku. S aplikáciou Photo Studio Ultimate ľahko posuniete hranice a odomknete svoj tvorivý potenciál.

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru ACDSee Photo Studio Ultimate 2019

  • Multifunkčný grafický softvér
  • Odpoveď na vaše tvorivé potreby
  • Rýchla úprava fotografií
  • Photo Studio Ultimate poskytuje veľký rad nástrojov
  • Aplikácia s automatickou detekciou tvárí
  • Jednoduchá kategorizácia obrázkov
  • S týmto softvérom nemusíte fotografie komprimovať
  • Rozšírená podpora formátu RAW
  • Prepracovaný editor vrstiev ACDSee

ACDSee detekuje tváre

Organizovanie nebolo nikdy tak osobné. ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 automaticky detekuje tváre a rozpozná tváre, objaví ľudí vo vašich fotografiách, takže môžete pomenovávať jednotlivcov pre rýchle vyhľadávanie a oddeľovanie. ACDSee sa okamžite naučí, aké mená sa majú priradiť k akým tváram, takže sa vám dedo už nikdy nestratí. Fotografie kategorizovať podľa klienta, člena rodiny alebo osoby, ktorá vás zaujíma.

Široká RAW kompatibilita

Pracujte so všetkými vašimi fotografiami rovno, vďaka širokej podpore formátu RAW, Photo Studio Ultimatevstavanú kompatibilitu pre viac ako 500 modelov fotoaparátov. Tento softvér vám dodá maximálnu slobodu, fotky zaznamenané snímačom nemusíte komprimovať, hneď ich môžete začať upravovať presne tak, ako chcete. Na to vám poslúžia nástroje ako sú zmena expozície, úprava kontrastu, doladenie tónu a ostrenie, oprava snímky a mnoho ďalších.

Softvér s editorom vrstiev

Pomocou prepracovaného editora môžete bez obáv parametricky manipulovať s fotografiami. S ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 budete pridávať vrstvy určené na dosiahnutie individuálnych úprav a efektov, vrátiť sa ku konkrétnej môžete kedykoľvek. S týmto grafickom softvérom spárujete jednotlivé vrstvy s ľubovoľným filtrom alebo upravíte celý obrázok naraz, voľba je na vás.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií