Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acronis True Image 2017 CZ pre 5 PC (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Acronis True Image 2017 CZ pre 5 PC (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Zálohovací softvér pre ukladanie obrazov diskov a vytváranie záloh celého počítača, elektronická licencia
Kód:  WZ351cc73

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2017 CZ pre 5 PC (elektronická licencia) Predaj skončil

Acronis True Image 2017 CZ pre 5 PC (elektronická licencia)

Acronis True Image 2017 je jeden z najrýchlejších a najjednoduchších softvérov pre osobné zálohovanie v súčasnej ponuke. Poskytuje kompletné zabezpečenie s full-image zálohovaním pre počítače s operačnými systémami Windows aj Mac - špeciálne navrhnuté a optimalizované pre Windows 10 a Mac X EI Captain. Softvér podporuje zálohovanie na externé disky, NAS zariadenia, do sieťových zdieľaných položiek aj cloudu pomocou dvoch jednoduchých kliknutí. Softvér zvláda tiež zálohovanie mobilných telefónov a tabletov - iPhone, iPad aj Android zariadenia. Samozrejmosťou je potom vzdialené zálohovanie pre členov rodiny odkiaľkoľvek na svete.

Čo je nové?

  • Acronis True Image 2017 je rýchlejší - zálohuje na externý disk až 3-6 krát rýchlejšie ako konkurenčný softvér. Okrem toho poskytuje až o 30% rýchlejšie zálohovanie na Apple Time Machine. Oproti predchádzajúcej verzii Acronis je rýchlejší o 25%.
  • Zálohovanie obsahu z mobilných zariadení - Acronis ochráni vaše fotografie, videá, dokonca aj kontakty, upomienky a udalosti v kalendári. Zálohovať môžete ako do cloudu, tak aj na miestny Windows počítač.
  • Vzdialené riadenie - riaďte zálohovanie z akéhokoľvek počítača na svete, ktorý je pripojený k internetu. Ľahko si tak nastavíte konfiguráciu zálohovania, zobrazíte alebo nastavíte status akéhokoľvek počítača alebo mobilného zariadenia.
  • Zálohovanie sociálnych sietí - Acronis True Image 2017 vie dokonca zálohovať Facebook. Pracuje úplne nenápadne, na pozadí a poskytuje kompletnú ochranu nielen nad obrázkami, bez toho aby ste sa museli spoliehať na natívne nástroje sociálnej siete.
  • Rýchle vyhľadávanie - Veľmi výkonné vyhľadávanie v lokálnych aj cloudových zálohách a archívoch.
  • Upozornenie - Nastavte si ľahko a rýchlo upozornenie pomocou emailu informujúce o súčasnom stave zálohovania.
  • Archivácia - Vďaka archivácii starších dát šetrí miesto na disku alebo cloude.
  • Iba dve kliknutia - Na vykonanie full-image zálohy vám stačí dve kliknutia - nič viac.

Softvér podporuje súborové systémy NTFS a FAT32. Ďalšie súborové systémy Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS a Linux SWAP sú podporované len pre operácie zálohovania, obnovu a delenie disku.

Licencia

Acronis True Image 2017 je dodávaný v českom jazyku s trvalou elektronickou licenciou (ESD) pre päť počítačov (zariadení), vrátane podpory zahŕňajúcej email a online chat po dobu jedného roka.

  • Pre správne zobrazovanie licenčných informácií je potrebné si založiť účet na adrese https://account.acronis.com a následne zadať zakúpený licenčný kľúč.
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií