AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Alltraining – záťažový test

Zobraziť katalóg
Alltraining – záťažový test
5 1 hodnotení
Záťažový test – pre rozbor telesnej kompozície a zistenie stavu aktuálnej fyzickej kondície, maximálneho výkonu, percent telesného tuku a sily pľúcnych svalov v špecializovanom centre v Prahe.
Kód:  SPTbd0948
Alltraining – záťažový test Predaj skončil

Alltraining – záťažový test

Prečo podstúpiť záťažový test?

Pri záťažovom teste predovšetkým zistíte, ako ste na tom s aktuálnou fyzickou výkonnosťou. Dokážeme vám tiež zmerať zloženie tela, čo sa týka pomeru svalstva, tukov a vody. Zároveň preveríme, ako dobre funguje vaša srdcová a dýchacia sústava. To všetko nám potom pomôže individuálne nastaviť ideálne tréningové a výživové hodnoty, ktoré sú potrebné na zlepšenie vašej kondície. Rovnako tak vám poskytneme aj návrh tréningového programu a rozmedzie hodnôt tepovej frekvencie pre čo najvyšší účinok fyzickej aktivity.

Aké informácie získate?

Pri znalosti správnej tepovej frekvencie a aktuálneho fyzického stavu budete vedieť, ako telo správne zaťažiť, a cielene tak môžete zvyšovať kondíciu či redukovať hmotnosť. Dozviete sa, na čo si dávať pozor, aby ste sa pri výkone nepreťažovali alebo snáď zbytočne nešetrili.

Cieľom záťažového testu je stanovenie presných hodnôt tepovej frekvencie tak, aby ste pri ich dodržaní organizmus zaťažovali čo najúčinnejšie vzhľadom k vytýčenému cieľu. Tým môže byť ako zvýšenie celkovej fyzickej kondície, tak i zníženie hmotnosti či nárast svalovej hmoty.

Ako samotný záťažový test prebieha?

Vyšetrenie sa skladá zo 4-6 záťaží s rôznou intenzitou, pričom každá z nich trvá 2-4 minúty, podľa výkonnosti testovaného športovca. Najprv sa krátko zahrejete. Samotný test potom prebieha na cyklistickom trenažéri či bežiacom páse. Po každej záťaži vám odoberieme kvapku krvi, z ktorej dokážeme zistiť, akým spôsobom vaše telo reaguje na rôzne úrovne zaťaženia. Z testu sa dozvieme aktuálne prednosti a slabiny vášho výkonu, ktoré tak môžete hneď začať odstraňovať.

Na záver príde na rad rozbor výsledkov testu. Formou konzultácie s odborníkom tréningového a rehabilitačného centra Alltraining si ujasníte výsledky testu a ďalšie potrebné postupy na dosiahnutie požadovaných cieľov. Výsledok si potom odnesiete v tlačenej podobe a zároveň pre vás bude uložený aj v elektronickej verzii na vašom osobnom profile na webe Alltrainingu .

Kde na Slovensku tieto testy prebiehaju?

Dobrý den. Kde se tyhle testy provádějí? Děkuji

Obsahuje výstup testu taká průběh laktátové křivky?

Diskusia a poradňa k Alltraining – záťažový test
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií