AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Amy

Zobraziť katalóg
Amy Film
4,9 7 hodnotení
Kód:  AVAE0077

Amy

Kým v skutočnosti bolo dievča, ktorá stojí za slávnym menom Amy Winehouse? Čo táto hudobná ikona skrývala pred okolitým svetom a prečo zomrela len 27 rokoch? Celovečerný dokument necháva hovoriť najmä Amy samotnú prostredníctvom doteraz nezverejnených archívnych záberov, rozhovorov, ale predovšetkým skrze jej hudbu a pôvodné texty, ktoré vždy reflektovali aktuálne udalosti jej života. Vidíme Amy ako obyčajné dievča s obrovským talentom a túžbou spievať, ako zjavenie ohromujúce hudobný fajnšmekrov, ako popovú hviezdu obletovanú fanúšikov aj ako obeť manipulovanou manažérov a prenasledovanú bulvárnymi novinármi, unikajúcimi k závislostiam. Za známym mediálnym obrazom, ale odhaľujeme hlavne Amy, ktorá skutočne túži len po dvoch veciach: skutočnej láske a hudbe.

Dobrý den, půjčila jsem si film AMY, ale nešel mi zpustit. Žijeme v Luxembourgu, stáhla jsem ho do knihovny v Luxembourgu s tím, že se na něj podívám v Čechách. Je možné filmy stáhnout do knihovny mimo území Čech? je možné shlédnout filmy v zahraničí, pokud si je do knihovny stáhnu v Čechách? Ještě jsem film nespustila, budu mít možnost film vidět v listopadu, až se opět vypravíme do Čech? děkuji, Eva

Diskusia a poradňa k Amy
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií