Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia)
4,4 5 hodnotení
Napaľovací program – pre napaľovanie, zálohovanie a konvertovanie súborov, podpora CD, DVD a Blu-ray diskov, trvalá licencia, pre Windows
Kód:  SWLA0010
Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia)

Ashampoo Burning Studio 19 je špičkový softvér, s ktorým hravo zvládnete vypáliť vaše filmy, hudbu a ostatné dôležité dáta na CD, DVD či Blu-Ray disk. Vďaka ľahkému a prehľadnému ovládaniu behom okamihu zálohujete, čo potrebujete. Burning Studio zvládne napríklad aj tvorbu Slideshow či zálohovanie mobilných telefónov a tabletov. To je len zlomok funkcií, ktoré tento šikula zvládne!


Kľúčové vlastnosti Ashampoo Burning Studio 19

  • Špičkový softvér pre napaľovanie
  • Hravo zvláda aj zálohovanie z mobilných telefónov a tabletov
  • Podpora moderných video formátov
  • Zvládne strihanie a rôzne úpravy videí
  • Nová ochrana proti poškriabaniu diskov

Užitočné funkcie a vychytávky Burning Studio 19

Ashampoo Burning Studio 19 sa maximálne postará o vaše dáta pri vypaľovaní aj po ňom. Nová ochrana pred poškriabaním dáva pozor na nežiaduce škrabance pri vypaľovaní a eliminuje tak poškodenie dát. Ďalšia vychytávka – história, spadá do kategórie tvorby projektov a zobrazuje posledných 20 projektov, na ktorých ste pracovali. Nepamätáte si, kde ste minulý mesiac svoju prácu uložili? Nevadí, vďaka tejto funkcii obnovíte projekt jediným kliknutím.

Keďže jednou z najsilnejších stránok Ashampoo je tvorba a vypaľovanie filmov, pre maximálnu kompatibilitu je samozrejmosťou podpora najmodernejších formátov od MPEG4, H.264 až po AAC. Navyše univerzálny video editor je veľmi jednoduchý a možno v ňom rôzne kombinovať obrázky a videá, pridávať prechody či upravovať dobu zobrazenia snímok.

Pre nadšencov úprav videí je Burning Studio 19 ako stvorené. Nielen že zvládne vytvoriť slideshow, ale možno s ním aj strihať filmy, pridávať intra alebo outra, vkladať titulky či dokonca aj vlastnú grafiku. Výsledkom tak môže byť precízna prezentácia s hudbou pre tie najúžasnejšie zážitky.  

Poznámka:

Program nekupujte na Alze.Po reinnstalaci pc vám nebude fungovat!!!

Dobrý den.Zakoupil jsem na Black Friday Burning studio 19.Aktivoval jsem jej a po několika dnech jsem musel přeinstalovat pc a program již nejde aktivovat.Prý bylo aktivováno příliš mnoho licencí.Licence tedy byla na jedno použití?Bylo tam napsáno,že licence je na stálo.Děkuji za pomoc.Jiří

Diskusia a poradňa k Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Ashampoo Burning Studio 19 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií