AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo Snap pre 3 zariadenia, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLA0030b
Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia)

Zháňate program, ktorý zachytí a uloží dianie na vašej obrazovke? Kancelársky softvér Ashampoo Snap 12 zachytenú obrazovku či video uloží do súborov a ponúkne mnoho funkcií na úpravu. Vďaka ľahkému ovládaniu je vhodný aj pre začiatočníkov. Nahrávky aj screenshoty sú v špičkovej kvalite. Elektronická licencia softvéru Ashampoo Snap 12 je určená až pre 3 počítačové zariadenia s operačným systémom Windows. Licencia je neprenosná a bez časového obmedzenia. Produkt je vhodný na domáce aj komerčné použitie. Licenčný kľúč vám bude doručený na zadaný email.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru Ashampoo Snap 12

  • Nástroj ľahko zachytí dianie na obrazovke vášho počítača
  • Nájdete tu možnosť editovať fotografie aj videá
  • Program je vhodný aj pre začiatočníkov
  • Softvér Ashampoo Snap 12 sa pýši špičkovou kvalitou nadobudnutého materiálu
  • Elektronickú licenciu môžete využiť bez časového obmedzenia pre 3 počítačové zariadenia
  • Ashampoo Snap 12 je kompatibilný so systémom Windows
  • Licencia je neprenosná
  • Kľúč na inštaláciu vám bude doručený emailom
  • Využitie tohto programu nájdete vo firme aj v domácnosti

Dobrý den, v parametrech programu je napsáno, že Ashampoo Snap 12 má trvalou licenci, ale licence je nepřenositelná. Vysvětlíte mi prosím, co to znamená? Znamená to, že program si koupím a budu ho mít na neomezenou dobu. Nainstaluji si ho na všechny 3 zařízení, více zařízení licence neumožňuje. Pokud ale třeba za cca 1 či 2 roky vyměním notebook za nový (jiný) z důvodu rozbití (není již v záruce) nebudu moc licenci ze starého notebooku přenést na nový notebook a mně tím 1 licence ze 3 propadá? Budu moc dále používat pouze zbylé 2 zařízení s aktivní licencí? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Ashampoo Snap 12 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií