Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ashampoo WinOptimizer 18 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo WinOptimizer 18 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo WinOptimizer pre 10 zariadení, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLA0009c
Ashampoo WinOptimizer 18 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo WinOptimizer 18 (elektronická licencia)

Zháňate nástroj, ktorý zbaví váš systém nevyžiadaných dát? Kancelársky softvér Ashampoo WinOptimizer 18 sa postará o rozsiahlu analýzu disku a zaistí plynulejšiu prevádzku systému. Nástroj nielen čistí, ale aj optimalizuje. Ponúka jednoduché ovládanie. Elektronickú licenciu môžete využiť až na 10 počítačových zariadení, či už ide o použitie v domácnosti, vo firme, alebo v škole. Licencia je bez časového obmedzenia. Kompatibilný pre operačný systém Windows. Softvér Ashampoo WinOptimizer 18 sa pýši prehľadným riadiacim panelom, vďaka ktorému získate okamžitý prehľad o stave vášho systému Windows. Licenčný kľúč bude doručený na zadaný e-mail. Program je v českom jazyku.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru Ashampoo WinOptimizer 18

  • Odstráni nevyžiadané dáta a zrýchli prevádzku systému
  • Vďaka ľahkému ovládaniu je softvér Ashampoo WinOptimizer 18 vhodný aj pre začiatočníkov
  • Nájdete tu prehľadný riadiaci panel informujúci o stave vášho systému
  • Elektronickú licenciu je možné nainštalovať až na 10 počítačov so systémom Windows
  • Softvér Ashampoo WinOptimizer podporuje český jazyk
  • Súčasťou je 37 modelov pre kompletnú údržbu a ochranu systému
  • Program sa pravidelne aktualizuje podľa najnovších aktualizácií operačného systému

Výkonné moduly vyčistia váš systém

Softvér Ashampoo WinOptimizer 18 ponúka celkom 37 modulov, ktoré sa postarajú o údržbu zabezpečenia, ochranu súkromia a hĺbkovú analýzu systému. Program opraví chyby v registri, odstráni nevyžiadané dáta a zaistí plynulejšiu prevádzku vášho zariadenia. Softvér Ashampoo WinOptimizer 18 všetky funkcie aktualizuje na základe najnovších aktualizácií operačného systému Windows.


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií