Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Avast Ultimate pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Avast Ultimate pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Antivírus Avast Ultimate pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 24 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLA0040

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Avast Ultimate pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Avast Ultimate pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)

To najlepšie od Avastu v jednom balíčku – Avast Ultimate

Hľadáte spôsob, ako ochrániť svoje zariadenie pred malvérom, ransomvérom a ďalšími nebezpečenstvami? Chcete, aby vaše zariadenie disponovalo stále slušným výkonom a zároveň mali istotu, že ochrane vášho súkromia bolo urobené zadosť? V tom prípade príde vhod antivírusový program Avast Ultimate, ktorý ponúka riešenie vyššie spomínaného.

Súprava Avast Ultimate obsahuje všetko, čo na ochranu vášho zariadenia potrebujete

V elektronickej licencii na 24 mesiacov Avast Ultimate nájdete hneď štvoricu vychytaného softvéru, ktorý sa postará o zabezpečenie a spoľahlivý chod vášho zariadenia. Práca s antivírusom Avast Ultimate je úplne jednoduchá a intuitívna. Po inštalácii softvér pracuje v podstate sám. Súčasťou licencie sú:

  • Avast Premium Security – spoľahlivá antivírusová ochrana
  • Avast SecureLine VPN – chráni vaše súkromie na sieti
  • Avast Cleanup Premium – na dôkladné čistenie
  • Avast AntiTrack Premium – softvér na ochranu pred sledovaním

Kvalitná antivírusová ochrana

Antivírus Avast Premium Security zaistí spoľahlivú ochranu vášho zariadenia pred vírusmi, spajvérom, ransomvérom aj ďalšími nebezpečnými hrozbami. Avast chráni nielen váš počítač, ale aj WiFi sieť a vaše heslá.

Spoľahlivá ochrana vášho súkromia

V dnešnej dobe je súkromie dôležitejšie ako inokedy, a preto sada Avast Ultimate ponúka dokonalé riešenie na vašu ochranu. Ide o Avast SecureLine VPN, ktoré uschová vaše online aktivity za neprelomiteľné šifrovanie na bankovej úrovni. Môžete tak surfovať po internete a používať internetové bankovníctvo úplne bez strachu.

Dokonale prečistený počítač

S antivírusovým programom Avast Cleanup Premium získate dokonalý prehľad o stave vášho počítača a jediným kliknutím sprevádzkujete jeho údržbu. Tento softvér prečistí a zrýchli váš počítať behom pár minút.

Zastavte vtieravé online sledovanie

Rôzni sliediči môžu sledovať vaše online aktivity a zostavovať si o vás podrobný profil. Náš softvér na ochranu pred sledovaním vás upozorní, keď sa vás niekto pokúsi sledovať, a daného sliediča zastaví.

Postup inštalácie

    Poznámka:

    Dobry den, ma tato verze Ultimate k dispozici balicek AntiTrack, tak jak to uvadi v popise Ultimate balicku avast na svem webu? U jejich produktu zas neni uveden produkt Password Premium. Predem dekuji

    Diskusia a poradňa k Avast Ultimate pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)
    P-DC1-WEB03
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií