AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AVG Internet Security for Windows pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
AVG Internet Security for Windows pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)
4,8 6 hodnotení
Bezpečnostný softvér AVG Internet Security pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 24 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ344a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVG Internet Security for Windows pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

AVG Internet Security for Windows pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Špičková ochrana s AVG Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov

Bezpečnostné riešenie z dielne spoločnosti AVG chráni viac ako 200 000 000 aktívnych používateľov po celom svete. AVG Internet Security totiž ponúka iba tie najpokročilejšie nástroje pre plnú používateľskú bezpečnosť aj v budúcich rokoch.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostného softvéru AVG Internet Security

  • Elektronická licencia pre 1 počítač na 24 mesiacov
  • Vylepšený antivírus a ochrana pred spajvérom a malvérom
  • Link Scanner testuje odkazy a chráni tak pred nebezpečnými stránkami
  • Emailový štít zablokuje nebezpečné emailové prílohy, aby ste sa nestali obeťou phishingu
  • Zdokonalený firewall zabráni hackerom v prístupe k vašim súkromným súborom a fotografiám

Ochráni váš počítač aj vás

Program na PC AVG Internet Security detekuje, likviduje a blokuje všetky nebezpečné vírusy, ransomvér, spajvér a ostatné typy malvéru. Táto ochrana pracuje neustále a dokáže zakročiť skôr, ako vám môžu spomínané nebezpečenstvá akokoľvek ublížiť. Výhoda PC programu AVG Internet Security spočíva v automatickej aktualizácii vášho zabezpečenia a taktiež využíva pokročilú umelú inteligenciu. Už vás nič neohrozí.

AVG Internet Security zaistí maximálnu bezpečnosť na internete

Ochráni vás na internete pomocou testovania odkazov, sťahovaných súborov a emailových príloh a upozorní vás, keď sa pripojíte k nezabezpečenej WiFi sieti. Softvér AVG Internet Security disponuje technológiou Emailového štítu, ktorá kontroluje, či prílohy emailu nie sú nebezpečné a taktiež blokuje najrôznejšie hrozby.

Program AVG Internet Security vás chráni pred hackermi

Základom bezpečia je v dnešnej dobe zvýšená používateľská opatrnosť, ale veľký diel práce na seba prevezme zdokonalený firewall, ktorý vás oddelí od hackerských útokov rôznych skupín. Ich cieľom je často krádež vašej online identity a s ňou spojené napríklad prihlasovanie do internetového bankovníctva alebo rôznych aplikácií či profilov na sociálnych sieťach.

PC program AVG chráni vaše osobné údaje

Bezpečnostný softvér AVG odmietne prístup k vašej webovej kamere všetkým podozrivým aplikáciám a nebezpečným osobám. Rovnako umožní zašifrovanie vašich súborov alebo fotografií, aby sa k nim nikto cudzí nedostal.

Bezpečné platenie na internete

Aby ste boli v úplnom bezpečí a mohli si internet užívať plnými dúškami, štít pred falošnými stránkami blokuje spam, podvodné správy a zamedzuje zobrazeniu falošných webových stránok. Nemusíte sa báť, že sa vaše heslá či informácie o platobných kartách dostanú do nepovolaných rúk.

Postup inštalácie

    Poznámka:

    Kúpil som od Vás licenciu AVG a nedá sa mi aktivovať . Po zadaní kľúča ktorý som od Vás obdržal stále píše,že je to skúšobná verzia na 30 dní.Potrebujem poradiť čo ďalej. Ďakujem

    Diskusia a poradňa k AVG Internet Security for Windows pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)
    P-DC1-WEB07
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií