AP+ nový vizuál PET

Baldurs Gate 2 Enhanced Edition

Zobraziť katalóg
Baldurs Gate 2 Enhanced Edition
5 1 hodnotení
Hra na PC – kultová RPG odohrávajúca sa vo svete Advanced Dungeons & Dragons v rozšírenej edícii
Kód:  DGA0047

Baldurs Gate 2 Enhanced Edition

Oživená legenda

Baldur's Gate je populárnou hrou z roku 2 000, ktorá úspešne nadviazala na svojho o dva roky staršieho predchodcu. Rozšírená Enhanced Edition prináša niekoľko vylepšení. 

Klasika v novom kabáte

Nové tisícročie sa rodilo zo súmraku toho starého a zástupy milovníkov fantastiky usilovne búšili do svojich klávesníc a myší. Ich myseľ sa nachádzala v krajoch Faerunu, rovnako ako ich pixelový hrdina. Uplynulo pätnásť rokov a hráčska komunita má opäť možnosť vkročiť do fantastického sveta, vychádzajúceho z konceptu Dungeons & Dragons. 

Obnovená hra Baldur's Gate 2 vás opäť vezme do stredovekého fantasy sveta, plného vojnových konfliktov, proroctiev a hrdinských činov. Princíp hry a všetky RPG prvky zostali do posledného kúska zachované, a tak môžete očakávať dobrodružstvo, u ktorého bezpochyby strávite dlhé desiatky hodín. Hra Baldur's Gate 2 navyše nestratila nič zo svojej atmosféry a nevyspytateľní protivníci pre vás budú predstavovať rovnakú výzvu, ako kedysi. 

Enhanced Edition obsahuje ako prvý príbeh Shadow of Amn, tak aj datadisk Throne of Baal vrátane obrej výzvy v podobe dungeone Watcher's Keep. Novinkou je tiež nový herný mód zvaný Black Pit 2: Gladiators of Thay, v ktorom sa vžijete do úlohy gladiátora, ktorý musí čeliť vlnám nepriateľských útokov.         

Celý balíček tak ponúka vylepšené grafické možnosti, nové povolania hrdinov alebo štyri nové sprievodné charaktery. Prídavkom je tiež možnosť stavby základne, ktorej benefity sa odvíjajú od povolania vášho hrdinu a splnených úloh. 


Vlastnosti hry

  • Baldur's Gate: Shadow of Amn + datadisk Throne of Baal
  • Vylepšená grafika
  • Pútavá atmosféra
  • Štyri nové sprievodné charaktery
  • Tri nové povolania
  • Nový herný mód Black Pit 2: Gladiators of Thay
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky RPG hry na PC
» Všetky detské počítačové hry
» Všetky videohry pre deti
» Všetky RPG hry
» Všetky hry na stiahnutie
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baldurs Gate 2 Enhanced Edition
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií