AP+ nový vizuál Aplikace

Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia)

Zobraziť katalóg
Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia)
Microsoft 365 pre 6 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 6 uživatelů, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  M365F_BUN
Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia) Predaj skončil

Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia)

Zakúpili ste nový počítač či notebook a nie ste dostatočne skúsení, aby ste ho uviedli do prevádzky? Alebo len nemáte dostatok času a prvé spustenie vrátane inštalácie Office M365 Family a Internet Security Kaspersky radi prenecháte niekomu inému? Presne pre vás je tu Bezstarostný balíček, ktorý obsahuje nielen základný softvér pre vaše nové zariadenie, ale aj prvé spustenie a inštaláciu na diaľku.

Čo získate v rámci sady „Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie, inštalácia M365)“

  • Licenciu Office Microsoft 365 pre rodinu (licencia je pre 6 používateľov)
  • Licenciu Kaspersky Internet Security (licencia je pre 1 PC)
  • Inštaláciu na diaľku (platí pre jedno PC) – Microsoft 365 a Kaspersky Internet Security
  • Jednoduché uvedenie nového PC či notebooku do prevádzky (platí pre jedno PC)
  • Nastavenie zálohovania dát na cloudové úložisko Onedrive (platí pre jedno PC)

Office M365 Family

Prémiové aplikácie Office, viac miesta v cloudovom úložisku, rozšírené zabezpečenie a ďalšie výhody – to všetko v jednom praktickom predplatnom. S predplatným Microsoft 365 pre rodiny získate až pre 6 používateľov okrem aplikácií ako Word, Excel, Power Point alebo Outlook tiež 1 TB miesta v cloudovom úložisku OneDrive. To je dostatok miesta na 300 000 fotografií a všetky vaše dokumenty, ktoré môžete upravovať a zdieľať na všetkých svojich zariadeniach – a môžete byť pokojní, pretože vaše súbory sú vždy zálohované a chránené. Nechýba OneNote, Access, Publisher ani Skype. Iste oceníte tiež osobný trezor, čo je chránená zložka v úložisku OneDrive, ku ktorej je prístup možný len po dvojfázovom overení totožnosti. Získavate tak ďalšiu úroveň ochrany pre vaše najdôležitejšie súbory. Aktivačný kľúč nájdete v Alza účte – Moja knižnica – Licencie. 

Kaspersky Internet Security pre 1 zariadenie na 12 mesiacov

Dnešný internet je plný škodlivých programov a podvodných stránok. Chráňte všetky svoje zariadenia pred každým nebezpečenstvom. Kaspersky Internet Security predstavuje prémiovú ochranu vášho osobného počítača s Windows, počítača Mac a mobilného zariadenia Android. Bezpečnostný softvér Kaspersky Internet Security neustále pracuje „na pozadí“ bežiaceho systému. Vďaka vysokej optimalizácii však nie je náročný na výkon PC. Jeho neoddeliteľnou súčasťou je rodičovská kontrola. Cez ňu možno monitorovať a prípadne zakazovať prístup detí k hrám, sociálnym sieťam a konkrétnym internetovým stránkam. Súkromie všetkých používateľov je v úplnom bezpečí, pretože aplikácia Kaspersky Internet Security účinne bráni neoprávný prístupu k webkamere alebo k osobným dátam. Licenciu obdržíte do emailu, žiadosť o licenciu je nutné vykonať v Alza účte – Moja knižnica – Licencie. 

  • Private Browsing vám garantuje úplné súkromie pri surfovaní na webových stránkach a účinne blokuje získanie vašich údajov. 
  • Anti-phisingu ochrana sa stará o vaše osobné údaje, o ktoré majú útočníci veľký záujem. Funkčná na systémoch MAC, Android aj Windows. 
  • Ochrana webkamery neomylne rozpozná nepovolené vzdialený prístup. Nikto vás tak nemôže vzdialene špehovať. 
  • Anti-Banner – webové stránky sú plné reklamy. Naša neustále aktualizovaná databáza sa postará o jej veľmi účinné zablokovanie. 
  • Centrálna správa so slovenským rozhraním ponúkne dokonalý prehľad o všetkých zariadeniach prostredníctvom jednej obrazovky. 
  • Software Updater sa postará o to, že budete mať všetky aplikácie v PC neustále v aktuálnej verzii. Aj to je kľúčom k oveľa vyššej pasívnej bezpečnosti. 
  • Softvér Cleaner automaticky odstráni všetok možný balast, ktorý vzniká používaním počítača. 
  • Installation Assistant účinne zablokuje inštaláciu nepotrebných programov, ktoré sú často distribuované s pôvodne zamýšľaným programom. 
  • Zabezpečená komunikácia vie zašifrovať všetky dáta, ktoré prijímate alebo odosielate cez verejné siete. 
  • WiFi Security Notification garantuje kontrolu každej používanej WiFi siete. Získate tak podrobný prehľad o tom, či je využitie konkrétnej siete bezpečné. 

Inštalácia na diaľku

Unikátna služba Alza servis vám pomocou vzdialeného prístupu pomôže so spustením PC, Office, inštaláciou Office, nastavenie zálohovania (OneDrive) atď. Programy nainštalujeme do vášho počítača a zaistíme jeho bezproblémovú prevádzka a nastavíme vám zálohovanie dôležitých dát. Keďže ide o inštaláciu na diaľku, všetko zvládnete z pohodlia vášho domova, takže ušetríte veľa času a starostí. Vďaka vzdialenému prístupu môže náš technik ovládať váš počítač rovnakým spôsobom, ako by bol osobne prítomný u vás doma. Na ploche navyše vidíte jeho aktivitu v reálnom čase, takže máte dokonalú kontrolu nad jeho konaním. Vzdialenú pomoc je samozrejme možné kedykoľvek prerušiť. Spojenie na diaľku je vďaka pokročilému šifrovaniu maximálne bezpečné. Nemusíte sa teda obávať, že by počas zásahu technika došlo k zneužitiu vašich dát. Aktivačný kľúč nájdete v Alza účte – Moja knižnica – Licencie. 

Poznámka:
» Všetky kancelárske programy Microsoft 365
» Všetky programy Microsoft OneDrive

kolik se platí další roky?

Částka 1.490 Kč bude účtována i v dalších letech užívání nebo je to cena jen za 1. rok a od 2. roku bude již účtována standardní cena tohoto předplatného, tedy 2.699 Kč? - - - Co když přestanu software užívat na počítači, se kterým licenci pořídím... Budu již mít účet Microsoft a s ním bude svázáno předplatné. Znamená to, že si po výměně počítače mohu za stejných podmínek aplikace nainstalovat na nový počítač? - - - Licence je pouze pro Windows aplikace, že? Není to sdílená licence i pro Android aplikace.

jak je časově omezená tato licence ? jedná se o roční předplatné ?

Diskusia a poradňa k Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia)
Príslušenstvo pre Bezstarostný balíček programov (Office M365 Family, IS Kaspersky, prvé spustenie a inštalácia)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií