Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Bezstarostný servis Dell

Zobraziť katalóg
Bezstarostný servis Dell
4,5 88 hodnotení
Elektronická licencia – bezstarostný servis z pohodlia domova a bez nutnosti návštevy pobočky. Diagnostika zariadenia na diaľku, následne oprava prístroja technikom, prípadne zaslanie dielu. Servis sa nikde neaktivuje, je súčasťou výrobku.
0,04 €
-
+
Pridať do zoznamu
Kód:  BEZE06000
Bezstarostný servis Dell 0,04 € Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks

Bezstarostný servis Dell

Objavte službu Bezstarostný servis Dell

Máte problém s vaším notebookom značky Dell? V tom prípade sa môžete obrátiť na online podporu. Pokiaľ poruchu neidentifikujete, je možné následne zavolať na linku, kde bude vykonaná diagnostika. S touto službou je zistenie chyby efektívnejšie a rýchlejšie, rovnako tak ako zaistenie najvhodnejšieho spôsobu opravy. Telefonická linka je dostupná v pracovných dňoch a je spoplatnená podľa vášho tarifu.

Bezstarostný servis Dell

Oprava do druhého dňa

Na telefonickej podpore nájdete spoločne s operátorom poruchu. Následne bude na vašu adresu vyslaný certifikovaný technik, ktorý problém vyrieši. V prípade, že poruchu telefonicky nahlásite do 17 hodín pracovného dňa (pondelok – piatok) a sú dostupné potrebné náhradné diely, bude oprava vykonaná hneď nasledujúci deň.

Bezstarostný servis Dell

Nepretržitá online podpora

Na webe support.euro.dell.com nájdete bezplatnú online asistenciu, vrátane emailovej podpory. Získate tiež prístup k príručkám, nástrojom na diagnostiku problémov a informáciám o hľadaní porúch. Taktiež si môžete stiahnuť aktuálne ovládače, prečítať odpovede na často kladené otázky alebo sa pýtať priamo technikov.

Bezstarostný servis Dell

Pomoc v začiatkoch

Počas prvých 30 dní po dodaní produktu Dell máte k dispozícii telefonickú technickú podporu, ktorá vám pomôže s akoukoľvek inštaláciou a konfiguráciou. Toto riešenie oceníte, najmä ak si niečím nie ste istí, alebo neviete ako niečo sprevádzkovať.

Bezstarostný servis Dell

Kľúčové parametre služby Bezstarostný servis Dell

  • Servis u zákazníka do druhého pracovného dňa
  • Telefonická technická podpora
  • Nepretržitá komplexné online podpora (24/7)
  • 30-dňová úvodná asistencia

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Dobrý deň, platí tento servis aj počas predĺženej záruky po uplynutí šnadardnej záruky? Ďakujem pekne.

Dobrý den, Můžete mi sem prosím poslat odkaz, na kterém tuto licenci mohu aktivovat? Mám sice aktivační kód, ale nevím kde jej aktivovat. Není to nikde uvedeno. Děkuji za odpověď.

Funguje NBD servis u zde zakoupených notebooků i v zahraničí (Německo)?

Dobrý deň, je táto licencia pre servis platná aj pre firmy? Ďakujem.

Dobrý den, musím licenci nějak aktivovat v koupeném notebooku nebo na stránkách DELL ? Děkuji

Netuším z popisu co si pod tím mám představit, jestli pomoc při prvotní instalaci, nebo po dobu záruky, či co to je. Z popisu to není jasdné. Děkuji za osvětlení.

Diskusia a poradňa k Bezstarostný servis Dell
Príslušenstvo pre Bezstarostný servis Dell
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií