AP+ nový vizuál AD homeoffice

Born to Run

Zobraziť katalóg
Born to Run E-kniha
Elektronická kniha
2018, 592 strán
Kód:  EK26538 ISBN: 978-80-756-5303-1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Born to Run Predaj skončil

Born to Run

Here comes The Boss. Rocková ikona Bruce Springsteen vlastnými slovami.

V roku 2009 vystúpil Bruce Springsteen so svojou kapelou E Street Band v polčasovom programe Super Bowlu, finálového ligového zápasu v americkom futbale. Bol to taký neobyčajný zážitok, že sa o tom rozhodol napísať. A potom v tom pokračoval ďalej a ďalej, až z toho vznikla táto autobiografia. Svoj životný príbeh spisoval slávny pesničkár celých sedem rokov. Jeho štýl sa vyznačuje rovnakou úprimnosťou, osobitým humorom a originalitou, aké svet miluje v jeho skladbách. 

V knihe opisuje svoje detstvo v katolíckom prostredí mestečka Freehold v New Jersey, kde zažil „veľký tresk“ v podobe prvého vystúpenia Elvisa Presleyho v televíznej šou Eda Sullivana. Rozpráva, ako sa rozhodol stať sa muzikantom a začal pre to robiť prvé posledné. Spomína na prvé úspechy v barových kapelách v Asbury Parku aj na vznik slávneho E Street Bandu. S odzbrojujúcou úprimnosťou sa vôbec prvýkrát delí aj o súkromné ??zážitky a ťažkosti, ktoré inšpirovali jeho najlepšie piesne. Okrem iného sa v knihe píše, čo všetko sa skrýva v legendárnej skladbe Born to Run, ktorá dala celému príbehu meno.  

Kniha je určená všetkým, ktorí majú Springsteenovu hudbu radi a chcú sa o ňom dozvedieť viac, pritom ale nejde o obyčajné hudobné memoáre. Je to príbeh pre robotníkov i rojkov, pre rodičov i deti, pre milujúcich i osamelých, pre umelcov i bláznov, skrátka pre všetkých, ktorí niekedy zatúžili po očistnom namočení v najlepšej rockovej kúpeli na svete.

Máloktorá z hudobných hviezd o sebe dokáže rozprávať takto úprimne a naliehavo. Podobne ako vo Springsteenových piesňach sa aj v jeho autobiografii tiahne neprepočuteľná lyrická nota, zároveň z nej ale znie múdrosť človeka, ktorý už toho má veľa za sebou a dokáže o tom zaujímavo premýšľať.  
 

Napísali o knihe Born to Run

„Jedinečné spomínanie, pri ktorom sa tají dych.“

 Rolling Stone

„Konečne tu máme poriadne a spoľahlivé informácie o Springsteenovom živote. Born to Run ponúka čitateľom strhujúcu jazdu každodenným bytím jednej z najväčších rockových hviezd súčasnosti.“ 

Associated Press 

„Skvelý zážitok, porovnateľný s najlepšími Springsteenovými piesňami. Jeho príbeh je hlboko intímny a osobný, zároveň je z neho poznať, že sa autor celý život zaujíma o ostatných a dokáže im porozumieť.“

Dwight Garner, The New York Times 

„Vynikajúca, až filozoficky ladená a zároveň intímna prechádzka rockovým životom. Životom plným, často však nie príliš veselým. Jeho príbeh by bez tejto dlhej knihy nebol úplný. V skutočnosti sa dá povedať, že práve na ňu sme celý jeho život čakali.“

USA Today (hodnotenie: štyri hviezdičky zo štyroch možných)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bruce Springsteen

Americký rockový a folkový spevák, gitarista a multiinštrumentalista. V USA predal viac ako 65 miliónov albumov, celosvetovo potom cez 120 miliónov nahrávok. Dostal aj rad ocenení, vrátane dvadsiatich cien Grammy, dvoch Zlatých glóbusov a jedného Oscara za pieseň k filmu Philadelphia. V roku 2004 bol časopisom Rolling Stone vyhlásený 23. najväčším umelcom všetkých čias.  

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií