AP+ nový vizuál AD homeoffice

Čo keby sme žili spoločne?

Zobraziť katalóg
Čo keby sme žili spoločne? Film
4,0 5 hodnotení
Kód:  AVCA0013
Čo keby sme žili spoločne? Predaj skončil

Čo keby sme žili spoločne?

Annie, Jean, Claude, Albert a Jeanne sú nerozlučnými priateľmi viac ako štyridsať rokov. Keď im pamäť i srdcia začínajú pomaly vypovedať službu a na obzore je prízrak domova dôchodcov, vzoprú sa a rozhodnú sa žiť spoločne. Nápad je to prinajmenšom bláznivý. Avšak aj napriek tomu, že občasné nezhody prebúdzajú staré a zasunuté spomienky, začína sa tu nádherné dobrodružstvo - spoločný život v komunite.

V sedemdesiatichpiatich rokoch! Snímka s hviezdnym hereckým obsadením (Jane Fonda, Pierre Richard, Géraldine Chaplin a ďalší) režíroval francúzsky režisér a scenárista Stéphane Robelin, ktorý začínal v deväťdesiatych rokoch krátkymi filmami a následne dokumentami. Jeho celovečerným hraným debutom bola snímka Real Movie (2004). Film Čo keby sme žili spoločne? je jeho druhým hraným filmom, ktorý zaznamenal veľký divácky úspech v Európe i v USA.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií