Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronická licencia)
Grafický program – grafický program na úpravu fotografií, vytváranie GIF, vytváranie 360° snímok, trvalá licencia pre 1 PC, pre Windows, Mac
Kód:  SWLC0006

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronická licencia) Predaj skončil

CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronická licencia)

Známa spoločnosť CyberLink práve uvádza na trh novú verziu obľúbeného grafického programu PhotoDirector 9 Ultra. Vďaka jednej aplikácii získate nielen možnosť detailnej úpravy fotografií, ale tiež vytvárať si prehľadné knižnice, pracovať s RAW formátom alebo vykonávať pomerne náročné efekty s 360° snímkami.

Kľúčové vlastnosti aplikácie CyberLink PhotoDirector 9 Ultra

  • Inteligentné úpravy obsahu s možnosťou odstránenia objektov
  • Efektná tvorba fotografií z videa
  • Jednoduché úpravy vrstiev
  • Kreatívna výroba obľúbených „pohybových“ GIF súborov
  • Podpora RAW formátu
  • Licencia je platná pre Windows alebo MacOS
  • Na 1 rok zadarmo k dispozícii 25 GB v službe Cyberlink Cloud

Vytvárajte fotografie z videa

Grafický softvér CyberLink PhotoDirector 9 Ultra vám pomôže s kompletným spracovaním digitálnych fotografií. Samozrejmosťou je prehľadný sprievodca pretiahnutím snímok z fotoaparátu (alebo kamery) do počítača a ich následné roztriedenie do prehľadných albumov. To je základ každej slušnej a efektívnej práce. V ďalšom kroku vám program pomôže vylepšiť kvalitu nadobudnutého obsahu. Napríklad dokáže z videa vytvoriť perfektnú rodinnú fotografiu s rozpoznaním tvárí jednotlivých osôb. Všetko je možné navyše pomerne dobre automatizovať a následne použiť na väčšie množstvo fotografií naraz.

Efektné vychytávky pre váš fotoalbum

Hitom poslednej doby sú animované sekvencie vo formáte GIF. Aj toto vám zaistí CyberLink PhotoDirector 9 Ultra. Vyberte si vhodnú video sekvenciu a prostredníctvom pár kliknutí vytvoríte originálne GIF s možnosťou zdieľania na sociálne siete. Ďalšou podobnou vychytávkou sú fotografie so zachyteným pohybom v konkrétnej oblasti. Tie vzniknú jednoduchou úpravou videa, ktoré vás zachytáva napríklad vedľa tečúceho potoka. CyberLink PhotoDirector 9 Ultra vám rozhodne pomôže rozvinúť fantáziu a vyrábať mimoriadne odlišný obsah pre vaše publikum.

Cyberlink Cloud

Používateľ aplikácie Cyberlink PowerDVD 17 Pro môže získať prístup ku cloudovým službám. K obľúbeným fotkám sa tak dostanete z ľubovoľného zariadenia. Ďalšie informácie k tejto službe nájdete na webe výrobcu.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií