Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cyberlink PowerDVD 19 Standard (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Cyberlink PowerDVD 19 Standard (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLC0002f
Cyberlink PowerDVD 19 Standard (elektronická licencia) Predaj skončil

Cyberlink PowerDVD 19 Standard (elektronická licencia)


Nová verzia jedného z najlepších multimediálnych prehrávačov pre domáce kiná, video streaming a virtuálnu realitu je tu. Cyberlink PowerDVD 19 prináša jedinečné funkcie pre sledovanie obľúbených filmov, hudby alebo fotografií. Vďaka novej verzii PowerDVD 19 si budete môcť vychutnať najlepšie technológie na svete priamo vo vašej obývačke.

Licencia dorazí do vášho emailu uvedeného pri registrácii na Alza.cz najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené do druhého dňa).

Kľúčové vlastnosti softvéru Cyberlink PowerDVD 19 Standard (elektronická licencia)

  • Elektronická licencia PowerDVD 19 Standard
  • Špecializované režimy pre optimálnu zábavu na počítači aj televízore
  • Audiovizuálne vylepšenie rozlíšenia TrueTheater
  • Technológia Dolby a DTS audio
  • Hi-Res & 3D fotografické prezentácie
  • Zdieľanie na Facebook a Flickr

Cyberlink PowerDVD 19 je nabitý funkciami

Novinkou je tiež funkcia Full Screen pre Blu-ray – vďaka tonusu budete môcť sledovať svoje obľúbené filmy na širokouhlých televízoroch bez čiernych pruhov. V prípade, že teda vlastníte televízor s pomerom strán 21 : 9, tak program PowerDVD 19 upraví obraz tak, aby zodpovedal vašej obrazovke. Dopriať si budete môcť tiež videá z YouTube v najvyššej kvalite. Doplnok TrueTheater naopak vyladí zvuk k maximálnej spokojnosti. Cyberlink PowerDVD 19 prináša aj novinku v podobe miniatúry náhľadu. Vždy tak môžete mať na vrchu video s minimalizovaným rozhraním. Nechýba ani unikátna funkcia pre ukladanie videí do počítača, vďaka čomu budete môcť sledovať celý rad obľúbených filmov offline. Navyše online videá z YouTube alebo Vimeo možno ľahko transformovať do vyššej kvality.Táto elektronická licencia je dodávaná vo verzii Standard. Cyberlink PowerDVD 19 je dostupný tiež vo verzii Pro a Ultra. Jednotlivé verzie môžete porovnať tu.


Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií