Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dáma na koľajoch

Zobraziť katalóg
Dáma na koľajoch Film
Kód:  AV00033
Dáma na koľajoch Predaj skončil

Dáma na koľajoch

Je toho veľa, čo musí stačiť vodičke električky Márie po skončení pracovnej smeny. Všetko však robí rada, pretože svojho muža Václava miluje. Jedného dňa ho zahliadne na Malostranskom námestí, ako sa bozkom lúči s atraktívnou blondínou. Márii sa zdá, že sa jej zrútil jej malý útulný svet, a v slzách opustí električku. Ale smútok netrvá dlho. Utrie slzy a začne konať. Zo sporiteľských knižiek vyberie všetky peniaze a v Módnych závodoch kúpi najnovšie modely.

Návšteva v salóne krásy potom dovŕši jej premenu na dámu. Václav zúri, keď zistí, že všetky úspory sú preč. Jeho výčitky umlčí Mária výpočtom domácich prác, za ktoré by musel zaplatiť. Václav sa opije na podnikovom večierku a Mária ho odvezie k jeho milenke Kataríne. Tam sa zoznámi s Kataríninim manželom, boxerom Bedom, ktorý sa do Marie razom zamiluje a začne s ňou chodiť.

Václav a Katarina žiarli, obaja chcú bývalých partnerov späť. Marie nestačí odmietať ctiteľa a Václav sa rozhodne o ňu bojovať. Stretne sa s Bedom dokonca v boxe, ale Beda ho rýchlo zrazí na zem. Vtedy zasiahne Mária, postaví Václava na nohy a zdvihne mu ruku na znamenie, že víťazom je on. Publikum jasá, trúbia klaksóny. – Mária, v neforemnom tramvajáckom plášti stojí na Malostranskom námestí. Bez slov nastúpi opäť k svojej práci.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií