Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Driver Booster PRO 5 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Driver Booster PRO 5 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér – na aktualizáciu ovládačov, zaistenie stability systému, zabezpečenie a zlepšenie výkonu, licencia na 1 rok pre 3 PC, pre Windows
Kód:  SWLD0001
Driver Booster PRO 5 (elektronická licencia) Predaj skončil

Driver Booster PRO 5 (elektronická licencia)

Aktualizácia ovládačov je prakticky nikdy nekončiaca mravčia práca, ktorej by mal svoj čas venovať každý majiteľ PC. Ak totiž nové ovládače neinštalujete, tak sa vystavujete vyššiemu riziku zneužitia vašich dát, nestabilite PC alebo jeho postupnému spomaľovaniu. Driver Booster PRE 5 všetko zariadi za vás. Automaticky totiž v pravidelných intervaloch skontroluje všetky novinky a vykoná na pozadí ich inštaláciu. 

Kľúčové vlastnosti aplikácie Driver Booster PRO 5

  • Automatická aktualizácia ovládačov vo vašom PC
  • Rozsiahla databáza certifikovaných WHQL ovládačov
  • Záloha existujúcich ovládačov pred inštaláciou nových
  • Prioritné aktualizácie kľúčových komponentov pre bezproblémové herné zážitky
  • Licencia je platná na 1 rok pre 3 PC

Nové ovládače PC na jedno kliknutie

Aplikácia Driver Booster PRO 5 sa pýši jednoduchým, ale prehľadným rozhraním, v ktorom sa rýchlo zorientuje aj úplný laik. Pred každou aktualizáciou ovládačov program najprv automaticky vytvorí bod obnovy systému a až potom ovládače aktualizuje. Môžete tak v prípade akýchkoľvek ťažkostí ľahko a rýchlo vrátiť počítač, resp. operačný systém, do stavu pred vykonaním aktualizácie ovládačov. Užitočná je aj funkcia, ktorá vyhľadá a zobrazí podrobné informácie o hardvérovom vybavení počítača a o používanom operačnom systéme.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Driver Booster PRO 5 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií