Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Iobit Driver Booster pre 3 zariadenia, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLD0001c
Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Softvér Driver Booster PRO 8 je praktickým nástrojom na aktualizáciu ovládačov, podporu hier a riešenie bežných problémov s PC. Dokáže aktualizovať zastarané, alebo nesprávne fungujúce ovládače, či chýbajúce ovládače priradiť. Ponúka pritom databázu 4 500 000 ovládačov, vďaka čomu môžu byť aktualizované takmer všetky komponenty a ovládače. Softvér umožňuje podporu výberu priority aktualizácie ovládačov a disponuje nástrojom Offline Driver Updater, ktorý pomáha aktualizovať a inštalovať ovládače bez pripojenia k internetu. Softvér Driver Booster PRO 8 podporuje 49 jazykov.

Kľúčové vlastnosti softvéru Driver Booster PRO 8 pre tri PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)

  • Softvér vhodný na domáce i kancelárske využitie
  • Určený na aktualizáciu ovládačov, podporu hier a riešenie bežných problémov s PC
  • Dokáže aktualizovať zastarané, či nesprávne fungujúce ovládače
  • Ponúka databázu 4 500 000 ovládačov
  • Driver Booster PRO 8 umožňuje podporu výberu priority aktualizácie ovládačov
  • Podporuje 49 jazykov
  • Zrýchľuje inštaláciu ovládačov až o 30 % vo Windows 10
  • Funkcia Zálohovanie umožňuje bezpečne zálohovať a takisto obnoviť ovládače
  • Elektronickú licenciu softvéru je možné použiť až na tri PC a dĺžka jej trvania je 1 rok

Driver Booster PRO 8 rieši najčastejšie problémy s počítačom

Driver Booster PRO 8 je vybavený skenovacím jadrom, ktoré využíva lepšie logiku na rýchlejšie skenovanie a presnejšiu zhodu ovládačov vo Windows 10. Nový inštalačný modul potom zrýchľuje inštaláciu ovládačov až o 30 % vo Windows 10. Funkcia Zálohovanie umožňuje bezpečne zálohovať a takisto obnoviť ovládače, zatiaľ čo používateľsky príjemné prostredie zabezpečí jednoduché používanie. Softvér Driver Booster PRO 8 obsahuje aj nástroje, ktoré vám pomôžu vyriešiť najčastejšie problémy ako je absencia zvuku, zlyhanie siete, zlé rozlíšenie, či chyba zariadenia.

Systémové požiadavky softvéru Driver Booster

Medzi systémové požiadavky na optimálne používanie softvéru patrí operačný systém Windows 10/8/8.1/7/XP/Vista, procesor 1 GHz, alebo rýchlejší, RAM minimálne 512 MB a 100 MB voľného priestoru na pevnom disku. Elektronickú licenciu softvéru pritom môžete použiť až na tri PC a dĺžka jej trvania je 1 rok. Driver Booster PRO 8 predstavuje praktický softvér do kancelárie, ale aj do domácnosti, ktorý sa kompletne postará o správu a aktualizácie ovládačov.

Dobry den,,,,chcem sa len opytat ci je ten program aj v cz alebo sk jayzku,,,dakujem

Diskusia a poradňa k Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Driver Booster PRO 8 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií