Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EndNote 20 Win/Mac (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
EndNote 20 Win/Mac (elektronická licencia)
Kancelársky softvér pre 3 zariadenia, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: administratíva, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLE002
EndNote 20 Win/Mac (elektronická licencia) Predaj skončil

EndNote 20 Win/Mac (elektronická licencia)

Zháňate program, ktorý uľahčí písanie výskumných prác? Kancelársky softvér EndNote 20 ušetrí váš čas a pomôže so správou vášho dokumentu. Pomocou nástroja môžete prehľadávať online zdroje, pridávať nové položky, editovať a samozrejme mazať nepotrebné. Prístup k plným textom získate jediným kliknutím. Záznamy môžete kategorizovať do rôznych sekcií, vďaka čomu sa behom chvíle dostanete na požadovanú časť. Softvér EndNote 20 je kompatibilný pre platformy Windows aj Mac. Elektronickú licenciu je možné nainštalovať až na 3 zariadenia. Licencia je neprenosná a neobmedzená. Licenčný kľúč nájdete v časti Moja knižnica – Licencie.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru EndNote 20

  • Písanie výskumnej práce bude jednoduchšie a rýchlejšie
  • Softvér EndNote 20 umožní prehľadávanie online zdrojov, pridávanie položiek, editovanie aj odstránenie vybraných častí
  • Program je vďaka jednoduchému ovládaniu vhodný pre začiatočníkov
  • Vybrané časti môžete prehľadne zoskupovať do rôznych oddielov
  • Softvér EndNote 20 využijete až pre tri počítačové zariadenia so systémom Windows aj Mac
  • Elektronická licencie je trvalá a neprenosná
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií