Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov

Zobraziť katalóg
ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov
5 7 hodnotení
Internet Security ESET Internet Security pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, Android, macOS alebo Linux, dĺžka predplatného: 24 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: ČR a SK, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ526a20SK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov Predaj skončil

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov

Vlajkový produkt celosvetovo uznávanej spoločnosti prichádza v najnovšej verzii. Základom je rokmi overený antivírus, ktorý v spolupráci s antispywarovým modulom poskytuje unikátnu technológiu ochrany vášho počítača. Bezpečnosť on-line platieb na internete si zobrali na starosť vstavaný Anti-Phising a Exploid Blocker. Dozor nad celkovým fungovaním systému zabezpečuje skvelý osobný firewall. Jeho bohaté bezpečnostné funkcie ocenia aj skúsení používatelia.

Kľúčové vlastnosti antivírusu ESET Internet Security SK

  • Bezpečnejšie internetové bankovníctvo a nákupy
  • Kontrola nad webkamerou a routerom
  • Moderná vrstva ochrany pred šifrovanými hrozbami
  • SK lokalizácia
  • Elektronická licencia pre jeden počítač na 24 mesiacov

Rýchla reakcia na hrozby

Pre majiteľov prenosných počítačov máme skvelú správu. Špeciálny komponent Anti-Theft výrazne zvyšuje šancu nájdenia odcudzeného prístroja. Podľa prihlásenia do WiFi sietí dokáže určiť pozíciu a dokonca vzdialene aktivovať webkameru na identifikáciu zlodeja. Úplne bez obáv môžete navštevovať rôzne sociálne siete a Social Media Scanner dokonca dozoruje aj priamo vašu timeline.

Vychutnávajte si bezpečný internet

Program ponúka maximálnu ochranu už v základnom nastavení po inštalácii. Používateľské rozhranie je navrhnuté s dôrazom na prehľadnosť. V online svete na každom kroku číhajú nové hrozby, a preto zverte svoju bezpečnosť profesionálom zo spoločnosti ESET.


Postup inštalácie

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií