Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov

Zobraziť katalóg
ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov
5 7 hodnotení
Internet Security ESET Internet Security pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, Android, macOS alebo Linux, dĺžka predplatného: 24 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: ČR a SK, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ526a20SK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov Predaj skončil

ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov

Vlajkový produkt celosvetovo uznávanej spoločnosti prichádza v najnovšej verzii. Základom je rokmi overený antivírus, ktorý v spolupráci s antispywarovým modulom poskytuje unikátnu technológiu ochrany vášho počítača. Bezpečnosť on-line platieb na internete si zobrali na starosť vstavaný Anti-Phising a Exploid Blocker. Dozor nad celkovým fungovaním systému zabezpečuje skvelý osobný firewall. Jeho bohaté bezpečnostné funkcie ocenia aj skúsení používatelia.

Kľúčové vlastnosti antivírusu ESET Internet Security SK

  • Bezpečnejšie internetové bankovníctvo a nákupy
  • Kontrola nad webkamerou a routerom
  • Moderná vrstva ochrany pred šifrovanými hrozbami
  • SK lokalizácia
  • Elektronická licencia pre jeden počítač na 24 mesiacov

Rýchla reakcia na hrozby

Pre majiteľov prenosných počítačov máme skvelú správu. Špeciálny komponent Anti-Theft výrazne zvyšuje šancu nájdenia odcudzeného prístroja. Podľa prihlásenia do WiFi sietí dokáže určiť pozíciu a dokonca vzdialene aktivovať webkameru na identifikáciu zlodeja. Úplne bez obáv môžete navštevovať rôzne sociálne siete a Social Media Scanner dokonca dozoruje aj priamo vašu timeline.

Vychutnávajte si bezpečný internet

Program ponúka maximálnu ochranu už v základnom nastavení po inštalácii. Používateľské rozhranie je navrhnuté s dôrazom na prehľadnosť. V online svete na každom kroku číhajú nové hrozby, a preto zverte svoju bezpečnosť profesionálom zo spoločnosti ESET.


Postup inštalácie

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESET Internet Security pre 1 počítač na 24 mesiacov
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií