PET Aplikace

Futurologický kongres

Zobraziť katalóg
Futurologický kongres Film
4,3 4 hodnotení
Kód:  AVAE0009 Produktové číslo:  Futurologicky kongres
Futurologický kongres Predaj skončil

Futurologický kongres

Herečka Robin Wright hrá samú seba: filmovú hviezdu, ktorá je už za svojím vrcholom a ktorej s pribúdajúcimi vráskami ubúda rolí. Na stole leží možno posledná veľká ponuka. Filmové štúdio chce naskenovať jej telo, pohyby aj emócie, a tak si kúpiť virtuálne herečku, ktorá už nezostarne ani o deň. Strach z konca kariéry, prísľub večnej mladosti vo svete filmu a štedrá finančná kompenzácia nakoniec Robin prinútia súhlasiť.

Po dvadsiatich rokoch sa vydáva jednať o predĺženie zmluvy na futurologický kongres. Ocitá sa vo svete úplne transformovanom a fantazíjnomm, v animovanej zóne, kde každý môže byť tým, kým chce. Vizuálne omračujúce spracovanie poviedky kultového autora sci-fi Stanisława Lema (Solaris) je osobitou reflexiou spoločnosti, ktorá vzýva kult mladosti a opája sa priemyselne vyrábanými ilúziami.

Režisér Ari Folman (Valčík s Bašírom) originálnym spôsobom kombinuje herecké výkony (Harvey Keitel, Paul Giamatti) s animovanými pasážami, pričom zápletku ponecháva otvorenú rôznym interpretáciám. Navrch pridáva divákom bonus: množstvo na prvý pohľad skrytých detailov a hier osudu, ktoré vyniknú až pri opakovanom zhliadnutí filmu.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií