AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Gobi – Poušť v mé duši

Zobraziť katalóg
Gobi – Poušť v mé duši Audiokniha
5 1 hodnotení
Vypočujte si ukážku
Audiokniha na stiahnutie
8 hod. 4min
Číta: Martin Stránský
Kód:  AUD00230

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gobi – Poušť v mé duši Predaj skončil

Gobi – Poušť v mé duši

GOBI je pokus Reinhold Messner spoznať svet a porozumieť mu - je to výsostne osobné kniha.

Svetovo preslávený horolezec a dobyvateľ najvyšších vrcholkov Zem sa vo svojich šesťdesiatich rokoch vypravil sám a bez logistickej podpory na cestu naprieč púšťou Gobi. Svoju cestu začal v máji 2004 na východnom okraji púšte a za pomoci kočovných pastierov postupoval na západ, najprv východnej a južnej častí púšte, potom cez kamenisté pustiny v jej strednej časti. Po prekonaní pohoria na západe potom dorazil až do Ulánbátare.

Reinhold Messner

Reinhold Messner je taliansky horolezec nemeckej národnosti, cestovateľ a spisovateľ. Okrem iného je prvým horolezcom, ktorý vyliezol na všetkých 14 osemtisícoviek, ako prvý vyliezol na Mount Everest bez použitia kyslíkového prístroja a ako prvý vykonal na Mount Everest kompletnú sólový výstup. Okrem výstupov na vrcholy je známy aj svojimi pešími výpravami - prešiel naprieč Antarktídou, Grónskom a púšťami Taklamakan a Gobi. Neúspešne sa pokúšal prejsť Arktídu zo Sibíri do Kanady. Je autorom mnohých desiatok kníh, z ktorých bolo približne 30 preložené do češtiny.

martin Stránský

Po štúdiách na DAMU nastúpil do stáleho angažmán v Divadle J. K. Tyla v Plzni, v roku 2004 hosťoval v Národnom divadle v Brne a účinkoval v komponovanom relácii Martina Hilského v rámci Letných shakespearovských slávností, kde sa potom roku 2008 predstavil ako Jago v Othellovi. V súčasnosti hosťuje v pražskom Divadle pod Palmovkou a je členom súboru uvedeného plzeňského divadla. Pravidelne sa objavuje v televíznych seriáloch Ulica, Kriminálka Anděl, Miesto hore, Poisťovňa šťastia, Ordinácia v ružovej záhrade 2, Doktori z počiatku pod. a často aj vo filmoch ako Pravidlá lži, Hrobár, Habermannův mlýn, Ženy, ktoré nenávidia muža, Occamova britva, intimitu ... Je jedným z najlepších súčasných dabérov: získal Cenu Františka Filipovského za najlepší mužský výkon v dabingu a Cenu divákov za nadabovanie titulnej postavy doktora Gregoryho House v seriáli Dr. House. Pre vydavateľstvo OneHotBook sa ujal čítania trilógie Milénium a audioknihy Globálne samoobsluha (2014). Dostal tiež Zvláštne ocenenie AVA za mimoriadny prínos v oblasti audiokníh.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Kapitoly:
  • 01 Slovo uvodem
  • 02 Kapitola 1 Posledni vylet
  • 03 Kapitola 2 Hole nic
  • 04 Kapitola 3 Odchod
  • 05 Kapitola 4 Vychodni Gobi
  • 06 Kapitola 5 Jizni Gobi
  • 07 Kapitola 6 Velika prazdnota
  • 08 Kapitola 7 Zapadni Gobi
  • 09 Kapitola 8 Pres pohori Altaj
  • 10 Kapitola 9 Hotel Cingischan
  • 11 Kapitola 10 Navrat domu
  • 12 Kapitola 11 Vzpominka
Zobraziť ďalšie kapitoly
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gobi – Poušť v mé duši
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií