Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Zobraziť katalóg
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny Film
4,8 4 hodnotení
Kód:  AVMB0254
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny Predaj skončil

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

HACKSAW RIDGE:
ZROZENÍ HRDINY

Po útoku na Pearl Harbor se třiadvacetiletý Američan Desmond Doss hlásí do služby vlasti. Z přesvědčení však odmítá nosit jakoukoliv zbraň, což se nesetkává s pochopením u jeho spolubojovníků. Jen blázen by chtěl, aby mu v boji kryl záda chlapík, vyzbrojený pouze odhodláním a lékárničkou. V březnu 1945 vypuká krvavá bitva o Okinawu. Dossova rota má za úkol dobýt 120 metrů vysoký útes, kde se dostávají do těžké dělostřelecké, minometné a kulometné palby. Vojín Doss zůstává uprostřed krvavého pekla, kde bez zaváhání začne pomáhat svým spolubojovníkům.

Ikonka klapky

Mel Gibson

Ikonka masky

Životopisný, válečný, historický, drama

Ikonka hodin

139 min

Ikonka zvuku

Česky, anglicky

Ikonka titulků

Česky, slovensky

Film je inspirovaný skutečným příběhem pacifisty Desmonda Dosse, který bez jediného výstřelu zachránil v bitvě o Okinawu 75 vojáků.

Tvůrci úzce spolupracovali s odborníky na 2. světovou válku, konzultovali s nimi typy zbraní, útoků i realističnost výbuchů.

Oscar 2017 - nejlepší střih a mix zvuku, nominace na nejlepší film, režii, herce v hlavní roli a střih zvuku
BAFTA 2017 - nejlepší střih a 4 nominace

Uvozovka

Hacksaw Ridge je na jednu stranu extrémně drsná a realistická podívaná, ale zároveň i drama ze staré školy, jehož tvůrci chtějí jen ukázat, jak strašlivá byla druhá světová válka.

Mr. Hlad, MovieZone.cz

Uvozovka

Výjimečný válečný film. Bombastické bojové scény, ale zároveň i komorní atmosféra. Skvěle obsazené drama podle skutečné události. Mel Gibson umí.

Martin Staněk, TotalFilm.cz

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií