AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hľadanie Vivian Maier

Zobraziť katalóg
Hľadanie Vivian Maier Film
4,3 25 hodnotení
Kód:  AVAE0053
Hľadanie Vivian Maier Predaj skončil

Hľadanie Vivian Maier

Vivian Maier žiadnu fotografiu nikdy nikomu neukázala

Pútavý snímok, ktorý je jedným z favoritov oscarového súboja v sekcii dokumentov, si tak môžete v prvý možný okamih užiť priamo v pohodlí domova. Príbeh záhadnej ženy nás zavádza do ulíc New Yorku a Chicaga, kde Vivian Maier od roku 1950 až do svojej smrti v roku 2009 nafotila viac ako 100 000 dych vyrážajúcich fotografií.

vivian Maier

Snímky boli objavené zhodou náhod až potom, čo strávili niekoľko desaťročí v zaprášených krabiciach. Vďaka umeleckej hodnote nečakane objaveného diela začala byť Vivian Maier čoskoro považovaná za jednu z najvýraznejších osobností fotografie 20. storočia. Presnosť, s ktorou zachytávala spontánnosť pouličných výjavov, ju vyniesla porovnaní s Henri Cartier-Bresson a ďalšími. Jej samotársky život ale zostal zahaleny tajomstvom.

vivian Maier

Kto bola táto nenápadná opatrovateľka? Prečo pred ostatnými tajila svoju najväčšiu vášeň? Mozaika jej fascinujúceho života sa postupne skladá z predtým nepublikovaných fotografií, filmov a rozhovorov s desiatkami ľudí, ktorí si mysleli, že ju dobre poznali.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií