Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Hrdinové

Zobraziť katalóg
Hrdinové Audiokniha
Vypočujte si ukážku
Audiokniha na stiahnutie
8 hod. 30min, 1 000 MB
Číta: Ivan Trojan
Kód:  AUD02825

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrdinové

Největší příběhy české kopané

Audiokniha Hrdinové chce svým námětem spojit generace otců, synů a dědů. Představuje fotbal jako součást našeho života, jako něco, na co můžeme být pyšní, a jako něco, z čeho se dokážeme poučit. Hlavním poselstvím knihy je skutečnost, že k hrdinství nestačí jen sportovní výkon, ale jsou k němu potřeba výjimečné lidské vlastnosti. Odvaha, čestnost a gentlemanství. Co dělá člověka hrdinou? Obdivuhodný čin, postoj, nasazení…

A právě o těchto vlastnostech kniha je. Rozebírá osobnostní rysy a činy pozapomenutých nebo stále živoucích hrdinů, kteří nezapomenutelně hráli hru jménem fotbal. V různých dobách, v různých klubech. A ať už to byli Češi, Slováci, Rakušané, Němci nebo Židé, vždycky byli a měli by zůstat naši. Naši hrdinové. Naše legendy. Jde o nový pohled na český fotbal, jako společenský fenomén, který ovlivňuje naše životy, stejně jako ovlivňoval životy našich dědů. A stejně bude jednou ovlivňovat budoucí životy.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Kapitoly:
  • 01 Hrdinove
  • 02 Hrdinove
  • 03 Hrdinove
  • 04 Hrdinove
  • 05 Hrdinove
  • 06 Hrdinove
  • 07 Hrdinove
  • 08 Hrdinove
Zobraziť ďalšie kapitoly
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrdinové
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií