Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Iná, ale stále blízka

Zobraziť katalóg
Iná, ale stále blízka E-kniha
Elektronická kniha
2015, 192 strán
Kód:  EK16012 ISBN: 978-80-811-4501-8

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Iná, ale stále blízka Predaj skončil

Iná, ale stále blízka

Až odliv ukáže, kto plával bez plaviek


Jean Ravaillac, tento buržuj-bohém parížsky, potreboval odísť. Nie odísť. Ujsť! Nájsť sa. Búrlivý život bol prázdny, sýtil viac jeho telo ako dušu. Nevedel to, ale le vide, to prázdno, ho neuspokojovalo. Jeho papa, poslanec Assemblée nationale, mu navrhol: „… Ani Brazília, Čína či Japonsko, to sú rastúce či vyspelé krajiny. Potrebuješ ísť tam, kde musia ešte riešiť veci podstatné, nie čerešňu na torte, ale korpus – navrhujem ti Slovensko…“ a tam stretne Hanku Ciprianovú…

Ľubomír Jančok (Veľké Rovné, 1982)


Vyštudoval francúzsky jazyk a literatúru na Slovensku a medzinárodnú politiku vo Francúzsku. Tu ho zvolili za prezidenta asociácie študentov strednej a východnej Európy. Je zakladateľ a čestný prezident Pont Francophone na Slovensku. V roku 2009 založil spoločnosť CK Monte Christo zameranú na cestovanie a kultúru. Dokončuje doktorát na parížskej Sorbonne a UK v Bratislave. Získal cenu rektora, medzinárodné ocenenie asociácií v meste Remeš a v Paríži cenu za analýzy spoločnosti. Prednáša na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V Marenčin PT mu vyšli knihy Glamour Paríža a Francúzsky paradox. Žije na osi Bratislava–Cannes–Paríž.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií