AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Voucher Extreme Masters

Zobraziť katalóg
Intel Voucher Extreme Masters
Darček 25 USD kredit na hru World of Tanks, kredit 20 USD na hru Warface, 25USD kredit do hry World of Warships + hry: Just Cause 3, Popol Singularity, Counter-Strike: Globálna ofenzíva, platnosť kupónu do 31.4.2017, kód je zadaný na: starterpack.intel.com
Kód:  XX908ax
Intel Voucher Extreme Masters Predaj skončil

Intel Voucher Extreme Masters

Po zakoupení vybraného modelu procesoru Intel získáte exkluzivní dárek v podobě voucheru Intel Extreme Masters s kreditem do několika her. Celková hodnota voucheru je 184,97 USD. Unikátní kód voucheru je potřeba vložit do formuláře na stránkách starterpack.intel.com. Platnost kupónu je do 31.4.2017.

Co získáte?

  • 25 USD kredit do hry World of Tanks
  • 20 USD kredit do hry Warface
  • 25 USD kredit do hry World of Warships
  • Hru Just Cause 3 v hodnotě 59,99 USD
  • Hru Ashes of Singularity v hodnotě 39,99 USB
  • Hru Counter-Strike: Global Offensive v hodnotě 14,99 USD

Po zakúpení vybraného modelu procesora Intel získate exkluzívny darček v podobe voucheru Intel Extreme Masters s kreditom do niekoľkých hier. Celková hodnota voucheru je 184,97 USD. Unikátny kód voucheru je potrebné vložiť do formulára na stránkach starterpack.intel.com. Platnosť kupónu je do 31. 04. 2017.

Čo získate?

  • 25 USD kredit do hry World of Tanks
  • 20 USD kredit do hry Warface
  • 25 USD kredit do hry World of Warships
  • Hru Just Cause 3 v hodnote 59,99 USD
  • Hru Ashes of Singularity v hodnote 39,99 USD
  • Hru Counter-Strike: Global Offensive v hodnote 14,99 USD

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií