Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Gaming Q3 Flash Gaming Bundle

Zobraziť katalóg
Intel Gaming Q3 Flash Gaming Bundle
5 1 hodnotení
Darček H1Z1: Kráľ zabitého v hodnote 20 USD, záchranné galaxie Marvel: Séria Telltale v hodnote 5 USD, Blade & Soul - 25 USD kredit v priebehu hry, platnosť kupónu do 15.11.2017, kód zapísaný na: starterpack.intel.com
Kód:  XX908dx
Intel Gaming Q3 Flash Gaming Bundle Predaj skončil

Intel Gaming Q3 Flash Gaming Bundle

Využijte skvělou nabídku společnosti Intel. S tímto kupónem získáte jedinečný kód pro stažení 3 populárních her - King of the Kill, Marvel’s Guardinas of the Galaxy: The Telltale Series, Blade & Soul. Kód nacházející se na kupónu můžete uplatnit na stránce: www.starterpack.intel.com. Platnost kupónu je do 15.11.2017. 

Klíčové vlastnosti dárku od Intelu

  • Skvělá nabídka od Intelu
  • Tři hry za příznivou cenu
  • Kupón obsahuje kód na stažení her ze stránek www.starterpack.intel.com
  • Platnost kupónu je do 15.11.2017
  • ?Balíček obsahuje: King of the Kill, Marvel’s Guardinas of the Galaxy: The Telltale Series, Blade & Soul

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

dobry den chci se zeptat zda se da nekde zazadat o ten darek jelikoz mi s objednavkou neprisel.

Dobry deň, prosim vás, kde mi dojdu kody na tieto hry?

Diskusia a poradňa k Intel Gaming Q3 Flash Gaming Bundle
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií