Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia)
4,8 401 hodnotení
Internet Security Kaspersky Internet Security pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ992c7
Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Kaspersky Internet Security

Prémiová ochrana vášho osobného počítača s operačnými systémami Windows, počítača Mac a mobilného zariadenia so systémom Android.

ZASTAVÍ ÚTOKY

Dnešný internet je plný škodlivých programov a podvodných stránok. Chráňte všetky svoje zariadenia pred všetkým nebezpečenstvom.

CHRÁNI DETI

Rodičovská kontrola je neoddeliteľnou súčasťou aplikácie Kaspersky. Cez ňu možno monitorovať a prípadne zakazovať prístup detí k hrám, sociálnym sieťam a konkrétnym internetovým stránkam.

NESPOMAĽUJE

Bezpečnostný softvér Kaspersky neustále pracuje na pozadí bežiaceho systému. Vďaka vysokej optimalizácii však nie je náročný na výkon PC.

PENIAZE V BEZPEČÍ

V novej verzii došlo k využitiu úplne nových prostriedkov, ktoré vám zaručia maximálne bezpečie pri platbe kartou na internete.

JEDNODUCHÉ NASTAVENIE

Spoločne s aplikáciou získate webový účet, cez ktorý získate kompletný prehľad o zabezpečení celej rodiny.

OBSLÚŽIVŠETKY ZARIADENIA

V dnešnej domácnosti sa okrem počítača nachádza často aj tablet alebo inteligentný telefón. Všetky tieto zariadenia môžete chrániť a v prípade krádeže aj lokalizovať.

SÚKROMIA NA PRVOM MIESTE

Súkromie všetkých používateľov je v úplnom bezpečí, pretože aplikácia účinne bráni neoprávnenému prístupu k webovej kamere alebo k osobným dátam.

OBRANA PROTI KRYPTOVÍRUSOM

Systém Watcher vie rozpoznať nebezpečný vírus, ktorý sa snaží zašifrovať všetky vaše multimediálne aj textové súbory.

Chráňte svoje súkromie

  • Private Browsing vám garantuje úplné súkromie pri surfovaní na webových stránkach a účinne blokuje získanie vašich údajov.
  • Anti-phising ochrana sa stará o vaše osobné údaje, o ktoré majú útočníci veľký záujem. Funkčné na systémoch MAC, Android aj Windows.
  • Ochrana webovej kamery neomylne rozpozná nepovolený vzdialený prístup. Nikto vás tak nemôže vzdialene špehovať.
  • Anti-Banner – webové stránky sú plné reklamy. Naša neustále aktualizovaná databáza sa postará o jej veľmi účinné zablokovanie.
  • Centrálna správa so slovenským rozhraním ponúkne dokonalý prehľad o všetkých zariadeniach prostredníctvom jednej obrazovky.

Spravujte svoj softvér

  • Softvér Updater sa postará o to, že budete mať všetky aplikácie v PC neustále v aktuálnej verzii. Aj to je kľúčom k oveľa vyššej pasívnej bezpečnosti.
  • Softvér Cleaner automaticky odstráni všetok možný balast, ktorý vzniká používaním počítača.
  • Installation Assistant účinne zablokuje inštaláciu nepotrebných programov, ktoré sú často distribuované s pôvodne zamýšľaným programom.
  • Zabezpečená komunikácia vie zašifrovať všetky dáta, ktoré prijímate alebo odosielate cez verejné siete.
  • WiFi Security Notification garantuje kontrolu každej používanej WiFi siete. Získate tak podrobný prehľad o tom, či je využitie konkrétnej siete bezpečné.

Vyskúšajte zdarma na 30 dní Kaspersky Internet Security

Plne funkčná aplikácia, ktorá vám dá možnosť otestovať softvér po celý jeden mesiac.
Následným nákupom tohto bezpečnostného riešenia získate:

  • ZDARMA automatické aktualizácie
  • ZDARMA upgrady na nové verzie
  • ZDARMA technickú podporu
  • Všetko po celé licenčné obdobie

Chráňte sa pred počítačovou kriminalitou

VRSTVY OCHRANYKaspersky Anti-VirusKaspersky Internet SecurityKaspersky Total Security
Cieľové zariadenieStolný a prenosný PCStolné a prenosné PC, smartfóny, tablety a počítače MACStolné a prenosné PC, smartfóny, tablety a počítače MAC
Cieľové určeniePre váš osobný počítač a všetko, čo je v ňom uloženéZabezpečenie vašich zariadeníKomplexná ochrana pre celú rodinu
ZABEZPEČENIE
Oceňovaná ochrana
ÁNOÁNOÁNO
VÝKON
Optimalizované pre výkon
ÁNOÁNOÁNO
JEDNODUCHOS´T
Jednoduchá správa zabezpečenia
ÁNOÁNOÁNO
OSOBNÝ PC, MAC A MOBILNÉ ZARIADENIE
Iba jeden produkt na všetko

ÁNOÁNO
OSOBNÉ ÚDAJE
Ochrana identity a ďalšie funkcie

ÁNOÁNO
FINANCIE
Zabezpečenie internetového bankovníctva a nákupov

ÁNOÁNO
RODIČOVSKÁ KONTROLA
Ochrana detí používajúcich osobné a MAC počítače

ÁNOÁNO
SAFE KIDS
Nerušená zábava detí v digitálnom svete


ÁNO
HESLÁ
Zabezpečené úložisko a jednoduchý prístup


ÁNO
OCHRANA SÚBOROV
Šifrovanie a zálohovanie vašich fotografií, hudobných súborov a spomienok


ÁNO

„Sme presvedčení, že každý online používateľ by mal byť schopný chrániť svoje financie, súkromie, rodinu a ďalšie oblasti. Preto je naším poslaním poskytovať prvotriednu ochranu pred kybernetickými hrozbami. Bezpečnosť, ktorú zabezpečujeme, je oceňovaná špičkovými odborníkmi, nezávislými testovacími laboratóriami, systémovými administrátormi aj domácimi používateľmi na celom svete."


Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať
Poznámka:

Dobrý den, mám od vás koupený antivir Kaspersky. Musím přeinstalovat pc. Půjde potom antivir obnovit na stejné licenční číslo?? Děkuji

Dotaz není k tomu produktu. Proč už nemáte v nabídce antivirový program Kaspersky?

Dobrý den, mám antivir Kaspersky na svém osobním počítači. Zakoupeno v dobré víře po přečtení kladných recenzí. Co byste teď poradili prosím úplně běžným uživatelům, kteří se v tom zas tak nevyznají? A určitě mi rozumíte. Děkuji.

Dobry den, v com je iny tento antivirus voci tomu co sa da kupit priamo od kaspersky? je tam cenovy rozdiel , ze kaspersky predava za 40eur to iste co tu stoji 24eur- v com je hacik? lebo bezne tie ceny byvaju prave opak alebo rovako.

Dobrý den, chtěla jsem nainstalovat tento antivir na nový ntb od Alzy s windows S, který jsem přepnula na windows 10. V průběhu instalace antiviru se po mě chtělo odstranit program McAfee, což jsem odmítla a zablokovalo to celý ntb. Opět jsem v režimu windows S, tudíž mi nejdou otevřít ani stáhnout programy, které nejsou od Microsoftu a antivir už nejde nainstalovat. Opětovné přepnutí z režimu S už ale nefunguje. Navíc mi ntb hlásí chybnou bitovou kopii, stav chyby 0xc0e090002. Klidně už program McAfee odstraním (jen teď nevím jak takhle mimo instalaci antiviru), hlavně ať na notebooku fungují všechny programy, je to přepnuto z režimu S a antivir jde nainstalovat. Prosím o Vaši pomoc.

Dobrý den, mohu se zeptat jestli na toto funguje, že si nakoupím více aktivačních kódů a budu si je zadávat postupně?

Dobrý den, nemohu nikde ani v e-mailu najít zakoupený klíč a odkaz z e-mailu mě opět hodí do sekce licence, kde klíč stále nelze nijak zobrazit? Jedná se o objednávku č.: 445 015 578

Dobrý den, spolu s nákupem nového ntb a O 365 jsem koupil Kaspersky, který bych potřeboval nainstalovat. Mám elektronickou licenci, ale nevím, kde si mohu stáhnout samotný prg. ? Děkuji za radu :)

Žádám o zaslání instalačního kódu Kaspersky Internet Security

Dobrý den, mám zakoupenou elektronickou licenci na tento antivirus (respektive dostala jsem ho od vás k microsoft office), ale když na něj kliknu v sekci Moje licence, píše mi to "Tuto licenci nelze stáhnout, naleznete ji v emailu". Přes mail jsem se do sekce Moje licence dostala, tak nechápu, co to po mně chce. Chci se zeptat, co mám tedy dělat aby se mi zobrazil kód a já si program mohla nainstalovat?? Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Kaspersky Internet Security multi-device pre 1 zariadenie na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií