Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Kaspersky Internet Security multi-device 2018 CZ pre 2 zariadenia na 12 mesiacov, nová licencia

Zobraziť katalóg
Kaspersky Internet Security multi-device 2018 CZ pre 2 zariadenia na 12 mesiacov, nová licencia
4,5 4 hodnotení
Bezpečnostný softvér - nová licencia, ochrana pre PC, notebook, mobil alebo tablet pred vírusmi, spywérom, ransomwérom, spamom, podvodným emailom a www stránkami, detekuje aj doteraz neznáme hrozby, kontrola zraniteľností, ochrana online platieb, rodičovská kontrola, Anti-Theft
Kód:  WZ993b
Kaspersky Internet Security multi-device 2018 CZ pre 2 zariadenia na 12 mesiacov, nová licencia Predaj skončil

Kaspersky Internet Security multi-device 2018 CZ pre 2 zariadenia na 12 mesiacov, nová licencia

Riešenie Kaspersky Internet Security 2018 je prvou obrannou líniou vášho počítača používajúce oceňované technológie obrany pred malwérom, ktoré vás chráni pred vírusmi, spywérom a ostatnými typmi škodlivej hávede.

Apple Mac OS

Výhodou Kaspersky balíčka je, že podporuje najnovšie OS X. Ponúka rovnaké funkcie ako verzia pre Windows. Pri kreatívnej práci každý ocení minimálny dopad na výkon. Toho je docielené šikovným využitím výkonu a nízkou náročnosťou. Antivírus podporuje všetky požiadavky moderného Retina displeja. Spoločnosť Kaspersky poskytuje ochranu v reálnom čase pred malwérom cieleným na počítače so systémami Mac.

Microsoft Windows

Antivírus komplexne zabezpečí počítač so systémom Windows. Dáva pozor na počítačový malwér, internetové bankovníctvo a platby. Kontroluje webové odkazy, stiahnuté súbory a nainštalované programy. Technológia virtuálnej klávesnice chráni pred keyloggermi. Program je optimalizovaný aj pre najnovší Windows 8.1.

Všestranný antivírus prináša rozsiahle antivírusové technológie. Zabraňuje vniknutiu malwéru, automaticky skenuje súbory a monitoruje internetovú komunikáciu. To všetko na niekoľkých rozličných platformách, počítačoch, tabletoch či telefónoch. Pracuje na báze cloudu, vďaka čomu chráni v reálnom čase aj pred novým typom nebezpečenstva.

Google Android

Mobilné zariadenia sú rovnako zraniteľné ako počítače. Smartfón sa môže ľahko stratiť spolu so všetkými dátami vnútri. Preto sa ani v prípade straty mobilného zariadenia nemusíte obávať zneužitia osobných údajov. Navyše môžete vďaka nástrojom vzdialeného prístupu zariadenia vyhľadať a spravovať.

Vždy na dosah

Vzdialená správa pomôže pri strate smartfónu. Cez internetové rozhranie dokáže Kaspersky lokalizovať, zmazať súbory alebo odfotiť prípadného páchateľa. Zaujímavou funkciou je Alarm, ktorý začne vyzváňať a nevypne sa do zadania špeciálneho kódu.

Elektronická licencia

Elektronická licencia je pre verziu programu 2018 CZ, je určená pre dve zariadenia na dobu 24 mesiacov, počas ktorej vám bude zabezpečovať tú najlepšiu ochranu vášho PC, notebooku i mobilu.

Funkcia systému Kaspersky Internet Security multi-device 2018:


Hlavné funkcie Windows:

  • Ochrana pred novým aj vznikajúcim malvérom a internetovými hrozbami v reálnom čase
  • Technológia Safe Money poskytuje ďalšiu úroveň ochrany pri používaní internetového bankovníctva
  • Funkcia System Watcher rozpozná nebezpečné správanie vášho počítača
  • Systém pokročilej rodičovskej kontroly prispieva na bezpečné surfovanie vašich detí na internete
  • Technológia virtuálnej klávesnice vás ochráni pri zadávaní akéhokoľvek hesla pred Keyloggermi
  • Režim Trusted Applications vás vždy upozorní pred programami neautorizovanými Kaspersky a upozorní na spúšťanie potenciálne nebezpečných aplikácií
  • Účinná ochrana pred Ransomwérom, ktorá bez výkupného zabráni normálnemu používaniu vášho počítača
  • Optimalizované aj pre Microsoft Windows 8.1


Hlavné funkcie MAC:

  • Všetky funkcie uvedené vyššie a navyše:
  • Rozhranie, ktoré ladí so štýlom počítačov Mac
  • Podporuje najnovšie verzie systémov OS X
  • Podporuje všetky požiadavky displeja Retina
  • Optimalizované pre minimálny dopad na výkon vášho počítača so systémom Mac


Hlavné funkcie Android:

  • Kontrola adries URL v textových správach v telefóne vás uchráni cez phishingom
  • Akékoľvek stiahnuté alebo nainštalované aplikácie môžete skenovať automaticky
  • Vďaka filtru hovorov a textových správ môžete prijímať iba hovory a správy, o ktoré máte záujem
  • Ochrana súkromia vám pri krádeži ochráni dôverné dáta z mobilného zariadenia a pomôže ovládať formou vzdialeného prístupu jeho funkcie
  • Vyhľadanie strateného či ukradnutého mobilného zariadenia pomocou 3G, GPS, Wi-Fi alebo Google Maps

Vyskúšať novú verziu Kaspersky Anti-Virus 2018 môžete tu. Vyskúšať novú verziu Kaspersky Internet Security multi-device 2018 môžete tu.

Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

Dobrý den. Před Vánocemi jsem si spolu s mini PC zakoupil i antivirový program Kaspersky Internet Security multi-device 2016 CZ pro 2 zařízení na 12 měsíců. Leč nevím, jak ho vůbec zaktivovat. Měsíc jsem používal bezplatnou licenci, ale nemám nikde žádný aktivační klíč. Doposud jsem se s takovými potížemi nesetkal. Nemohu věčně bádat nad tím, jak program aktivovat. Z prodejny mi byl poslán odkaz, ale tam si mohu po opětovném zaplacení program jen znovu zakoupit. Docela vtipné, ale už na to nemám náladu a hlavně čas. Musím se věnovat užitečnějším věcem a antivir zakoupit jiný, protože tento mi bylo odepřeno používat. Po těchto legráckách zřejmě u Alzy již nakupovat nebudu. Jaromír Kröbl

Diskusia a poradňa k Kaspersky Internet Security multi-device 2018 CZ pre 2 zariadenia na 12 mesiacov, nová licencia
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií