PET AP+ plus nový vizuál

Kaspersky Internet Security (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Internet Security (elektronická licencia)
4,8 401 hodnotení
Kaspersky Internet Security, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ996NAD
Kaspersky Internet Security (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Internet Security (elektronická licencia)

Všestranný bezpečnostný softvér Kaspersky Internet Security multi-device prináša pokročilé antivírusové technológie, ktoré dôkladne ochránia váš počítač (PC, Mac) či mobilné zariadenia (Android) pred škodlivými vírusmi vrátane malware a ransomware. Program automaticky skenuje súbory aj bežiace programy a zároveň monitoruje všetku internetovú komunikáciu v reálnom čase. Nechýba ani ochrana identity, rodičovská kontrola, zabezpečenie internetového bankovníctva a internetových nákupov.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného softvéru Kaspersky Internet Security

  • Elektronická licencia pre nových používateľov
  • Licencia je určená pre 1 zariadenie na 12 mesiacov
  • Ochrana pre PC, notebook, mobil alebo tablet (Windows, Mac, Android)
  • Zabezpečenie systému proti vírusom, spyware, ransomware, spamu, podvodným e-mailom a webovým stránkam atď.
  • Technológia Safe Money na ochranu online platieb
  • Rodičovská kontrola
  • Rozpozná aj doteraz neznáme hrozby
  • Šifrovaný prenos dát cez VPN
  • Ochrana webovej kamery
  • Centrálna správa cez mobilnú aplikáciu

Dôkladné zabezpečenie systému

Dôkladné zabezpečenie systému

Kaspersky Internet Security v reálnom čase ochráni váš počítač či mobilné zariadenie pred novými vírusmi, spyware, malware a ďalšími hrozbami. K dispozícii sú tiež funkcie na okamžitú kontrolu súborov, webových stránok a e-mailov. Samozrejmosťou sú bezplatné automatické aktualizácie a upgrade programu.

Technológia Safe Money

Ochrana nákupov a platieb na internete

Internetové platby a bankovníctvo môžu prinášať rôzne bezpečnostné riziká zahŕňajúce krádež hesiel, zneužitie údajov o bankových účtoch či odcudzenie peňazí. Technológia Safe Money dôsledne skontroluje bezpečnosť každej webovej stránky a v prípade podvodnej stránky vás okamžite upozorní na hroziace nebezpečenstvo.

Cloudová ochrana

Cloudová ochrana

Technológia ochrany v reálnom čase s podporou cloudu zbiera najnovšie informácie o hrozbách z miliónov počítačov, vďaka čomu dokáže veľmi rýchlo zabrániť prípadnému riziku bez nutnosti aktualizácie programu. K dispozícii je tiež ochrana webových kamier či virtuálna klávesnica na bezpečné zadávanie dát.

Vymazanie softvéru

Pokročilá analýza a mazanie aplikácií

Vďaka analýze nainštalovaných aplikácií ľahko vyhľadáte a odstránite programy, ktoré neboli odinštalované štandardnou cestou a môžu vo vašom systéme zanechať stopy. Ľahko a rýchlo odstránite aj reklamné softvéry či málo využívané programy, vďaka čomu uvoľníte miesto na disku a zvýšite výkon počítača.

Bezpečný prenos dát

Bezpečný prenos dát

Vďaka bezpečnému pripojeniu cez VPN je zaistený šifrovaný prenos vašej internetovej komunikácie. Funkcia Private Browsing zabraňuje sledovanie internetového prehliadača vrátane blokovania zachytenia vašich osobných údajov. Anti-Blocker ochráni váš počítač pred blokovaním trójskymi koňmi.

Minimálne zaťaženie systému

Minimálne zaťaženie systému

Aplikácia je optimalizovaná, aby zbytočne nezaťažovala sieťovú prevádzku a nespomalila spúšťanie či inštaláciu programov. Technológia iChecker/iSwift a inteligentné aktualizácie programu poskytujú inteligentnú kontrolu zaisťujúcu maximálny výkon.

Mobilná aplikácia

Ochrana mobilných zariadení

Mobilné zariadenia sú rovnako zraniteľné ako počítače. Smartfón či tablet môžete ľahko stratiť spoločne so všetkými citlivými dátami vnútri. Preto sa ani v prípade straty mobilného zariadenia nemusíte obávať zneužitia osobných údajov. Navyše môžete vďaka nástrojom vzdialeného prístupu zariadenia vyhľadať a spravovať.

Mobilná centrálna správa

Mobilná centrálna správa

Kaspersky Internet Security multi-device ponúka ochranu akejkoľvek kombinácie počítačov a mobilných zariadení. Pomocou mobilnej aplikácie môžete jednoducho spravovať zabezpečenie jednotlivých zariadení na diaľku vrátane vykonania bezpečnostnej kontroly zariadenia či aktualizácie softvéru.


Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať

Dobrý den, nemohu nikde ani v e-mailu najít zakoupený klíč a odkaz z e-mailu mě opět hodí do sekce licence, kde klíč stále nelze nijak zobrazit? Jedná se o objednávku č.: 445 015 578

Žádám o zaslání instalačního kódu Kaspersky Internet Security

Dobry den, mozete mi prosim zaslat licencny kluc na kaspersky licenciu zakupenu v objednavke 439366249

Dobrý deň, Kód licencie Kaspersky sa nenachádza v Mojej knižnici ani v Maily.

Dobrý den, dostal jsem tuto licenci jako dárek k zakoupenému PC, bohužel mi nepřišel žádný email s odkazem na stažení a ani licenční kód, kde je možné zjistit, kde se stala chyba? Děkuji

Dobrý den zakoupil jsem Kaspersky ale nemám licenční klíč. mám ho mít v mailu, ale tam nepřišel a není ani v knihovně. Děkuji za info.

Platnost licence. dotaz zní: Licenční doba začíná běžet zakoupením produktu nebo až nainstalováním programu a jeho aktivací? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Kaspersky Internet Security (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Kaspersky Internet Security (elektronická licencia)
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií