Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kepler62: Pozvánka

Zobraziť katalóg
Kepler62: Pozvánka E-kniha
Elektronická kniha
2018, 128 strán - 1 Kniha zo série Kepler62
Kód:  EK25743

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kepler62: Pozvánka Predaj skončil

Kepler62: Pozvánka

První díl šestidílné série Kepler62

Třináctiletý Ari se stará o nemocného bratra Joniho. Žijí ve světě, v němž dramaticky ubývají přírodní zdroje. Bratři tráví volný čas hraním nové videohry Kepler62, o které teď všichni mluví. Podaří se jim dostat do malé skupiny hráčů, kteří ji dokončili? Nikdo neví, co se stane těm, kdo překonají poslední level, ale mezi hráči kolují divoké zvěsti. Možná to není jen hra, ale také pozvánka. Ale kdo ji poslal a kam je zavede?

Další e-knihy z akce VELKÝ KNIŽNÍ ČTVRTEK

Timo Parvela

Nejznámější finský autor píšící pro děti. Jeho knihy se překládají do desítek cizích jazyků a oceňují je literární kritici i široká veřejnost. Na motivy oblíbených knížek vznikla řada divadelních a filmových adaptací.

Pasi Pitkänen

Vystudoval grafický design a zaměřuje se na filmografii, animaci a astronomii. Věnuje se ilustrování dětských knížek a pracuje jako grafik pro společnost Rovio Entertainment. Pro ni mimo jiné ilustroval kuchařku Angry Birds: Bad Piggies’ Egg Recipes.

Björn Sortland

Oceňovaný norský autor obrázkových knížek i young adult literatury. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. První díl série Kepler62: Pozvánka získal v roce 2015 nominaci na Cenu Arvida Lydeckena. Práva k vydání byla prodána do deseti zemí.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií