Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lišáci, Myšáci a Šibeničák

Zobraziť katalóg
Lišáci, Myšáci a Šibeničák Film
Kód:  AV00108
Lišáci, Myšáci a Šibeničák Predaj skončil

Lišáci, Myšáci a Šibeničák

Šmýkačky, lyžovanie, snehové pevnosti, guľovačky, skrátka zima, to je to pravé ročné obdobie pre zábavu detí z dediny pod vrchom Šibeničákom. Ich vodcom bol vždy Zrzek, syn miestneho hrobára. Lenže potom sa do dediny prisťahoval Myšiak, ktorého otec sa stal predsedom poľnohospodárskeho družstva, a ten všetkých chlapcov pretiahol na svoju stranu, najmä vďaka tomu, že môže chlapcov voziť na koňoch, ktoré mu otec občas požičiaval.

Hrdý Zrzek radšej z partie odišiel než by sa podriadil myšiakovi. Verná mu zostala iba kamarátka Barborka, ktorá mu pomáha chytať vtáky, najmä povestného čierneho havrana. Nepriateľstvo medzi oboma chlapcami pokračuje radom potýčok a naschválov.

A zatiaľ čo Zrzek konečne chytil havrana, Myšiak, ktorý sa ku koňom chová láskavejšie než ku kamarátom, má starosti so svojou obľúbenou kobylou Sylvou, ktorá čaká žriebätko. Stav Sylvy sa totiž zhoršil natoľko, že musela byť zabitá a myšiaka sa len tak tak podarilo zachrániť aspoň jej žriebä, keď otcovi sľúbi, že sa o neho bude starať. A práve toto nešťastie nakoniec chlapcov zmieri. Myšiak spí so žriebätkom v stajni, kŕmi ho, zahrieva a je to práve Zrzek, kto mu s tým pomáha.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií