AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lollipop Monster

Zobraziť katalóg
Lollipop Monster Film
Kód:  AVCA0025
Lollipop Monster Predaj skončil

Lollipop Monster

Drsné lolitky v mestskej džungli. Stredoškoláčky Ari a Oona sú odlišné typy a napriek tomu sú si podobné. Ari s blonďavými copmi pochádza z navonok spokojnej trendy rodiny ako vystrihnutej z katalógu na bábiky Barbie. Tmavovlasá Oona vyrastajúca v umeleckom prostredí sa zasekla v temnom berlínskom undergrounde osemdesiatych rokov. Medzi cukrovou ružovou bábikou a čierno odetou rockerkou však vzniká pevné puto. Spoločné pre obe dievčatá, riadiace sa svojimi pudmi a inštinktmi je schopnosť ničiť sa. Ari nezáväzným sexom, Oona morbídnymi kresbami.

Nové priateľstvo ich vyvedie z prostredia nefungujúcich rodín a pomáha im zvládnuť pokrytectvo okolia. Až do okamihu, kedy dôjde k udalosti, ktorá všetko zmení. Komiksové rozprávanie, horké i komické zároveň, je obohatené animovanými vsuvkami, amatérskym videom či hudobnými klipmi fiktívnej expresívnej kapely Zviera (emotívne texty skupiny napísali pre film samy scenáristky). Nemecká debutujúca scenáristka a režisérka Ziska Riemann publikuje od roku 1997 vlastné komiksy a vytvorila aj komiksový internetový časopis. Natočila niekoľko krátkych filmov, píše poviedky, scenáre a vydala sólový album. Lollipop Monster bol s úspechom uvedený v súťaži MFF Karlovy Vary.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií