AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Mamlas z maloměsta

Zobraziť katalóg
Mamlas z maloměsta E-kniha
Elektronická kniha
2018, 307 strán
Kód:  EK26546 ISBN: 9788025724828

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mamlas z maloměsta Predaj skončil

Mamlas z maloměsta

Veľký realistický román z povojnovej Ameriky, napísaný v päťdesiatych rokoch a vydaný až po autorovej smrti

Mamlas z maloměsta patrí k tej menej známej tvorivej línii autora, ktorý sa preslávil svojimi jedinečnými, mnohokrát sfilmovanými sci-fi príbehmi. Je to naturalistický pohľad na nižšiu strednú triedu americkej spoločnosti povojnových rokov a jej správanie.

„Malí“ ľudia z rodín, ktoré zásobovali armádu mladými mužmi, často z vojny žili, pretože pracovali pre štát a štát ich platil. Po vojne však túto istotu stratili a často sa ocitli v nepríjemných situáciách, tak ako neslávny hrdina tohto príbehu Roger Lind. Roger mal však šťastie: za peniaze od svokra si zariadil predajňu a opravovňu televízorov, rodina sa ako-tak zmohla a Rogerova žena Virginia sa rozhodla dať syna Grega do lepšej školy.

Tam Roger stretne Liz Bonnerovú, ženu šikovného obchodníka Chika, predstaviteľa tej lepšie situovanej strednej triedy. Keď Liz zatúži po Rogerovi a Chic sa zapozerá do jeho kšeftu s televízormi, na rozpad rodiny a stratu hodnôt a ilúzií je zamiesené až sadisticky.

Preložil Miloš Urban.

Philip K. Dick

Slávny americký spisovateľ science fiction. Popularitu získal svojím ojedinelým štýlom písania, ale jeho dielo bolo ovplyvnené braním drog a neskôr aj psychickými poruchami. Napísal 44 noviel a 121 krátkych príbehov.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií