Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mazel

Zobraziť katalóg
Mazel Film
5 2 hodnotení
Kód:  AVCA0026

Mazel

Chcete ma? Takmer štyridsaťročný Denis sa živí ako profesionálny kulturista a vo svojom veku je stále starý mládenec. K zoznámeniu mu chýba ráznejšia povaha i správna príležitosť. V posilňovni sa mu nedarí a celej situácii rozhodne neprospieva fakt, že býva pod jednou strechou so svojou vetchou, ale panovačnou matkou. V momente, keď sa Denisov strýko ožení s dievčaťom z Thajska, rozhodne sa skoncovať so samotou. Odchádza do zeme zasľúbenej, aby našiel "pravú lásku". Ale nevesta sa v sexuálnom turistickom raji s názvom Pattaya nehľadá tak ľahko...

Denisa čaká dlhá a strastiplná cesta erotickými podnikmi, aby na konci našiel ženu, ktorá pod jeho vypracovaným svalnatým telom objaví aj jeho krehké srdce. Originálne poňatá romanca autenticky aj s humornou nadsázkou zachytáva rôzne podoby lásky, ale predovšetkým citlivo zobrazuje vnútornú potrebu po blízkom človeku, túžbu po skutočnej láske. Film MAZEL v réžii nádejného dánskeho tvorcu Mads Matthiesena bol ocenený na filmovom festivale v Sundance 2012 cenou za réžiu. Debutujúci režisér Mads Matthiesen sa už vo svojom krátkom filme DENNIS (2007) zaoberal podobnou témou. Snímka o neohrabanom hrdinovi, neschopnom odpútať sa od svojej matky, ktorý jedného dňa prekoná ostych a pozve na rande dievča svojich snov získal tiež ocenenie na rade festivalov.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií