Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

Zobraziť katalóg
McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)
3,9 2024 hodnotení
Elektronická licencia – pre PC v rámci jednej domácnosti, kompatibilný s Windows, Android, BlackBerry OS
Kód:  XXWZ377d47

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie) Predaj skončil

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

Iste sa u vás doma nachádza celý rad počítačov, tabletov alebo chytrých telefónov na odlišných platformách a iste vás trápia ich zabezpečenia proti zneužitiu. Svetoznáma spoločnosť McAfee má presne pre vás skvelé riešenie za rozumnú cenu. Produkt LiveSafe vám zaistí úplný pokoj a bezpečie v neprehľadnom online živote.

Funkcie a vlastnosti:

  • Ochrana osobných údajov
  • Skvelá správa hesiel
  • Zabezpečenie proti podvodným stránkam
  • Bezpečné uchovanie citlivých dát
  • Lokalizácia strateného zariadenia
  • Možnosť použitia na všetky zariadenia v domácnosti
  • Pokrýva najpoužívanejšie platformy

Samozrejmosťou je klasická ochrana proti vírusom a podobnej hávedi, ale dnes už skôr záškodníka zaujíma odcudzenie vašej identity. Bezpečnostný softvér teda cieli aj do tejto oblasti. Veľmi dôležitou súčasťou sa stáva bezpečné riešenie pre správu hesiel. Do každej služby je nutné použiť iné heslo, ale kto by si všetko pamätal? Od toho tu máte McAfee SafeKey, do ktorého postupne uložíte desiatky prihlasovacíchúdajov, a na ich zobrazenie vám bude stačiť si pamätať iba jedno. Na všetkých platformách tak získate skvelého služobníka a zároveň bezprecedentné zabezpečenie.

Súčasťou licencie je aj prístup do cloudového úložiska s kapacitou 1 GB. To sa hodí obzvlášť k uloženiu citlivých dokumentov, ku ktorým sa však kedykoľvek dostanete. V dobe chytrých telefónov a tabletov sú bohužiaľ straty a odcudzenia na dennomporiadku. Ak však používate systém Android, tak nie je všetkým dňom koniec. Softvér dokáže stratené zariadenie lokalizovať a prípadne aj vzdialene uzamknúť.

Postup inštalácie

  • Stiahnutie a aktiváciu vykonajte tu:
    https://home.mcafee.com/secure/redeemcard/ecards.aspx?cid=169764&pir=1
Poznámka:

Dobrý, chcel by som sa spýtať ta licencia už plynie od zakúpenia alebo až od jej aktivácie? ( odpočet dni teda platnosti)

dobry den. pri kupe MS Office som dostal gratis McAfee na jeden rok. prislie mi mailom aktivacny kod, v PC mam uz davno nainstalovany McAfee, no neviem nikde najst kam mam zadat daný licencny kód. som v McAfee zaregistrovany, no platobnu kartu som zqtial nepridal. vazne netusim kam by som mal ten kod zadat. poradite mi ako si mam aktivovat dany " gratis" produkt?

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás ntb Dell s již přednainstalovaným McAfee, následně jsem zakoupil i licenci k tomuto antiviru, zaregistroval jsem se, přihlásil se k účtu, nicméně nikde nemohu najít záložku, kde bych vložil licenční klíč a antivir aktivoval ... Díky za radu!

Dobrý den, Ve 12/2018 jsem zaplatila přes PC ze svého účtu antivírový program MCAFFE na období 1 rok, což bude ukončeno 28.12.2019. Nedala jsem příkaz k opakování platby (datum ukončení programu byl zobrazen u antivíru u položky opakovat, a tu jsem nerozklikla pro další období. Navíc firma zdražila víc jak o 100% - 2 399,-Kč. Tuto částku stáhli z mého účtu měsíc dopředu před ukončením platnosti programu. S firmou MCAFFE jsem se pokoušela komunikovat a to z České země, i když zde prodávají v češtině, tak česky reklamovat nelze, jestli vůbec lze. Firma zneužila mé data skoro rok staré a banka platbu bez mého vědomí provedla. Jakou mám šanci reklamovat jak u banky, tak u dodavatele programu??

Dotaz, chci koupit elektronickou licenci McAfee Total .. jsem lama .. nemám bankovní účet, jak bude probíhat transakce

Dobrý den, je možné předplatné koupit nyní a aktivovat až za rok?

nemohu nalézt licenční číslo pro licenci na 12 měsíců zdarma

Diskusia a poradňa k McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií