Alza pre firmy

Microsoft 365

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Microsoft
(12)
Najnovšie objednávky

Microsoft 365 (predtým MS Office 365) je najnovší zástupca obľúbeného kancelárskeho balíka od spoločnosti Microsoft. Ide o predplatné nielen aplikácií Office, ktoré sú k dispozícii vo variante pre jednotlivcov, rodiny, ale aj rôzne veľké firmy. Čo nové Microsoft 365 prináša a prečo si ho zaobstarať? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Čo je Microsoft 365 a aké má výhody?

Microsoft 365 (skrátene aj MS365) môžete poznať pod starším názvom MS Office 365. Ide o ročné predplatné kancelárskych aplikácií, kedy výmenou za pravidelné platby získavate vždy aktuálnu verziu všetkých aplikácií. Aj napriek zmene názvu má však Microsoft 365 rovnakú cenu, prihlasovanie a funkcie ako Microsoft Office 365. Umožní vám vytvárať textové dokumenty, tabuľky, grafy, prezentácie a oveľa viac.

Výhody Microsoft 365

Balíček Microsoft 365 už dlhý čas robí náš kancelársky život s excelovými tabuľkami, powerpointovými prezentáciami alebo tímovými spoluprácami oveľa jednoduchším. Rovnako nám môže pomôcť v osobnom živote. Čo všetko ponúka novinka Microsoft 365? A aké sú najväčšie výhody samotného balíčka Microsoft 365?

  • Vhodný pre počítače s OS Windows a macOS aj pre mobilné zariadenia s OS Android alebo iOS.
  • Vaše súbory budú vždy zálohované a chránené.
  • Získate 1 TB miesta v cloudovom úložisku OneDrive.
  • Vždy najnovší a aktuálny softvér.
  • 60 minút mesačne na volanie cez Skype na mobily alebo pevné linky.
  • Zdieľanie obsahu s viacerými používateľmi vrátane spoločnej práce na jednom dokumente súčasne.
  • Nízke vstupné náklady aj pri používaní vo firmách s platbou na mesačnej alebo ročnej báze.

Väčšinu aplikácií si môžete stiahnuť aj do smartfónu Android alebo iOS. Stačí si ich vyhľadať v obchode aplikácií vášho telefónu, nainštalovať ich a použiť vaše Microsoft 365 login údaje.

Získajte navyše 3 mesiace predplatného Microsoft 365 pri nákupe vybraných zariadení

Spoločnosť Microsoft teraz po novom ponúka používateľom Microsoft 365 pre rodiny a Microsoft 365 pre jednotlivcov hneď 3 mesiace licencie navyše. Za cenu ročného predplatného tak získate rovno 15 mesiacov komfortných služieb vrátane obľúbeného cloudového úložiska OneDrive. Nakúpte svoj nový notebook s ročnou licenciou Microsoft 365 pre jednotlivcov alebo rodiny a získate licenciu hneď na 15 mesiacov.

Microsoft 365 aplikácie

Predplatné Microsoft 365 obsahuje široké množstvo užitočných programov, ktoré zjednodušujú všetky produktívne aktivity v práci, doma aj na cestách. Poďme sa spoločne pozrieť na tie hlavné.

Microsoft Word

Microsoft Word je textový editor, ktorý uľahčuje písanie všetkých textov. Vďaka vylepšeným funkciám si text môžete prekladať do cudzieho jazyka, skontrolovať gramatiku a pravopis a študentom pomôže s hľadaním zdrojov pre ich eseje. Dokumenty si tiež môžete skrášliť obrázkami, rôznymi písmami či grafmi a tabuľkami z aplikácie Microsoft Excel.


Microsoft Excel

Microsoft Excel je tabuľkový procesor, ktorý umožňuje importovať ľubovoľné dáta, analyzovať ich a vytvoriť z nich šikovný graf či tabuľku. Je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých, a to vďaka pripraveným šablónam a intuitívnym funkciám, ktoré vám ušetria čas.

i

Ak pracujete s veľkými objemami dát, je vhodnejší Microsoft Access, ktorý sa zameriava práve na správu databáz. Okrem nich však môžete vytvárať aj vysoko funkčné podnikové aplikácie na rast vašej firmy. Program je dostupný v každom predplatnom Microsoft 365, ale iba pre PC.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint sa hodí na prípravu prezentácií pre akúkoľvek situáciu. Jednoduché šablóny, animácie a prechody ovládne hravo každý a ohromí každé publikum. Funkciu nahrávania hlasu môžu napríklad využiť učitelia a pripraviť pre svojich žiakov pútavú prednášku na doma – možností je mnoho.

Zatiaľ čo aplikácia PowerPoint umožňuje vytvárať oslňujúce prezentácie, program Microsoft Publisher sa špecializuje na jednoduchú tvorbu plagátov, prianí či iných grafických dizajnov.

Microsoft Outlook

Aplikácia Microsoft Outlook je užitočnou kombináciou osobného e-mailu, kalendára a kontaktov. Uľahčuje komunikáciu a prácu, nech už ste kdekoľvek, a to vďaka bezplatnej aplikácii na iOS aj Android. Microsoft Outlook sa tiež stará o zabezpečenie a šifrovanie vašich emailov za účelom ochrany dát.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive je bezpečné cloudové úložisko pre všetky vaše dôležité dáta, ku ktorým potrebujete častý prístup, alebo o ne nechcete prísť. Umožňuje pracovať na dokumente odkiaľkoľvek alebo ho zdieľať s kolegom a pracovať spoločne zároveň – stačí s nimi zdieľať odkaz.

i

Súčasťou je aj chránená oblasť služby OneDrive Osobný trezor, kam môžete ukladať najdôležitejšie alebo citlivé súbory a fotky.

Microsoft Teams

Microsoft Teams je výbornou aplikáciou pre spoluprácu medzi viacerými ľuďmi. Umožňuje vytváranie skupinových schôdzok, hovorov a chatov s kompletným prehľadom o všetkých zdieľaných súboroch. Okrem toho môžete v reálnom čase pracovať na všetkých dokumentoch spoločne. Office 365 Teams je preto populárny predovšetkým vo firmách a školách.

Pre komunikáciu s rodinou a priateľmi odporúčame aplikáciu Microsoft Skype, ktorá ponúka chatovanie aj hlasové a videohovory zadarmo z PC, inteligentného telefónu aj hernej konzoly Xbox.

Microsoft 365 – licencia ako základ všetkého

Kancelársky balík Microsoft 365 máte na výber hneď v niekoľkých variantoch. Medzi najobľúbenejšie patrí Microsoft 365 pre rodiny, jednotlivcov a firmy. V tabuľke nájdete prehľad výhod, aplikácií a benefitov podľa licencie.


Microsoft 365 pre rodiny Microsoft 365 pre jednotlivcov Microsoft 365 Business Standard
Počet používateľov až 6 osôb 1 osoba 1 osoba
Zariadenie Všetky vaše zariadenia 1 PC/Mac, 1 mobilné zariadenie Všetky vaše zariadenia
Cloudové úložisko OneDrive 1 TB miesta v úložisku na osobu 1 TB miesta v úložisku 1 TB miesta v úložisku
Word/Excel/PowerPoint
Outlook
Publisher/Access (iba pre PC) (iba pre PC) (iba pre PC)
Skype na 60 minút mesačne na používateľa
Microsoft Teams
SharePoint/Exchange/Skype pre firmy
Microsoft Zabezpečenie rodiny
Technická podpora

Špeciálne licencie Microsoft 365

Microsoft 365 ponúka špeciálne kancelárske balíky aj pre školy a veľké podniky. Taká rozsiahla licencia zaručí aplikáciu Microsoft 365 pre každého učiteľa, študenta alebo zamestnanca. Firmy navyše môžu získať programy na analýzu dát a extra zabezpečenie a školy naopak Minecraft: Education Edition.

Licencie pre veľké podniky — Microsoft 365 vs. Office 365

Jediné licencie pod názvom Office 365 sú teraz určené iba pre veľké podniky a organizácie – Ide predovšetkým o plány Office 365 E1, E3 a E5 – ale aj tie majú svoju Microsoft 365 obdobu. Tá ponúkne niekoľko služieb navyše, počnúc Microsoft Intune pre správu pracoviska, vylepšeného operačného systému Windows 10 Enterprise, Windows Analytics, pokročilého zabezpečenia a viac.

i

Ste študentom na vysokej škole či univerzite? Pred kúpou licencie sa presvedčte, či vaša inštitúcia neponúka Microsoft Office 365 zadarmo.

Licencia a distribúcia Microsoft Office 365

Počas výberu je najdôležitejšie sa sústrediť hlavne na typ licencie Microsoft Office 365, ale nezabudnite tiež na jej distribúciu. Tá môže byť buď krabicová, alebo elektronická. V čom sa líšia?

  1. Elektronická licencia Microsoft 365 vám príde vo forme kódu na Alza účet pár minút po zaplatení, takže ju hneď môžete aktivovať.
  2. Fyzická licencia Microsoft 365 je obsiahnutá v krabici, ktorú si musíte vyzdvihnúť alebo nechať poslať. Vnútri nájdete kód podobný elektronickej licencii, ale vďaka boxu sa môže hodiť ako dar.

Ako na aktiváciu a stiahnutie Microsoft Office 365?

Nech už Microsoft Office 365 zaobstaráte akýmkoľvek spôsobom, tak inštalácia zostáva rovnaká a jednoduchá.

  1. Navštívte aktivačnú webovú stránku Microsoft 365.
  2. Zadajte svoje existujúce Microsoft Office 365 login údaje alebo si založte nový profil.
  3. Do políčok vložte produktový kód z krabice alebo Alza profilu, vyberte oblasť a aktivujte.
  4. Potom môžete podľa preferencií nastaviť automatické predĺženie licencie a stiahnuť balíček programov.
  5. Programy môžete stiahnuť na stránke Office 365, stačí sa znova prihlásiť.
  6. Po prihlásení kliknite na Microsoft 365 download/inštalačné tlačidlo a stiahnite inštalačný balíček.
  7. Posledným krokom je inštalácia programov na PC podľa inštrukcií a následné opätovné prihlásenie.

Dokumenty uložené na cloude OneDrive môžete upravovať aj v prehliadači na stránke Office 365. Rovnako ako programy v počítači, aj táto stránka vyžaduje vaše Microsoft 365 prihlásenie. Potom získate prístup ku všetkým aplikáciám aj starším súborom, ale môžete vytvárať aj nové.

Microsoft 365 vs. Microsoft Office 2021

Okrem ročného predplatného Microsoft 365 existuje aj jednorazová licencia pod názvom Microsoft Office 2021. Cena je vyššia, ale jednorazová – licencia je trvalá. Nevýhodou je však absencia cloudového úložiska OneDrive a aktualizácií (získate iba bezpečnostné aktualizácie, ale nie nové funkcie).

i

Zaujíma vás viac o licencovaní produktov Microsoft 365 a Office? Pripravili sme si pre vás článok Ako vybrať Microsoft Office, ktorý s výberom produktov pomôže do väčšej hĺbky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
70,90 €

2.
Kancelársky softvér – Microsoft 365 určený pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 6 používateľov, prenositeľná, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určené pre mobilné zariadenia a PC, kompatibilné s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, zemepisné obmedzenia: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v: "Moja knižnica" - "Licencia", Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
78,90 €

3.
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
155,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
15 položiek
4,6 209×
Microsoft 365 pre jednotlivcov CZ (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
Novinka
70,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SWOFPECZbIII
4,6 209×
Microsoft 365 Business Standard SK (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
156,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFBSSKbII
4,6 209×
Microsoft 365 Family SK (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 6 uživatelů, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFFASKbIII
4,6 209×
Microsoft 365 Personal SK (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
70,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFPESKbIII
4,6 209×
Microsoft 365 Personal EN (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
70,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFPEENbIII
4,6 209×
Microsoft 365 Business Standard CZ (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
155,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFBSCZbII
4,6 209×
Microsoft 365 pre rodiny CZ (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 6 uživatelů, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWOFFACZbIII
4,6 209×
Microsoft 365 pre rodiny (elektronická licencia)
Kancelársky softvér – Microsoft 365 určený pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 6 používateľov, prenositeľná, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určené pre mobilné zariadenia a PC, kompatibilné s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, zemepisné obmedzenia: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v: "Moja knižnica" - "Licencia", Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
78,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: SWOFFAe_EU
4,6 209×
Microsoft 365 Business Śtandard (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
155,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: SWOFBSe_EU1
4,6 209×
Microsoft 365 pre jednotlivcov (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
70,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: SWOFPEe_EU
Microsoft 365 Family, 27 mesiacov (elektronická licencia)
Licencia – kancelársky softvér Microsoft 365 určený na 5 zariadení, maximálny počet 6 používateľov v rámci licencie, obsahuje program Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného 27 mesiacov, predplatné, spôsob inštalácie na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určené na mobilné zariadenia a PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, MacOS, Android a iOS, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
121,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: M365F_BUN3
4,6 209×
Microsoft 365 Family EN (BOX)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
+Darček Inštalácia na diaľku Alza služby - online instalace v hodnote 23,90 €
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SWOFFAENbIII
Novinka
109,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: M365F15_BUN
Novinka
511,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: M365BBUN
Microsoft Copilot pre Microsoft 365 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft 365, vhodné pre firmy, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Novinka
465,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: M365CP
MicrosoftDruhotný softvér a hrozby nelegálnych licencií Nákup softvéru, najmä operačných systémov alebo produktov Office a Microsoft 365, nie je vôbec jednoduchou záležitosťou. Veľakrát sú totiž koncoví zákazníci v nevýhode a výber je pre nich zložitejší ako pre skúsených IT profesionálov. Náš článok vám pomôže rozlíšiť...
Microsoft 365 (predtým Office 365) je najnovší zástupca obľúbeného kancelárskeho balíka od spoločnosti Microsoft. Ide o predplatné nielen aplikácií Office, ktoré sú k dispozícii vo variante pre jednotlivcov, rodiny, ale aj rôzne veľké firmy. Čo nové Microsoft 365...
Microsoft prichádza so zmenou názvu populárnej cloudovek platformy Office 365, a navyše servíruje aj niektoré nové funkcie. Teraz si zapamätajte názov Microsoft 365 pre rodiny alebo pre jednotlivcov. Čo je vlastne obsahom tejto služby? A došlo k nejakým výrazným zmenám...
článokMicrosoft Access (NÁVOD): využijete dáta na maximum V programe Access môžete vytvoriť a zdieľať databázu behom pár sekúnd. Stačí importovať informácie a Access sa postará o zvyšok, takže je ľahké vytvoriť a usporiadať ohromné množstvo dát. K dispozícii tiež získate zaujímavých sprievodcov, ktorí vám v začiatkoch pomôžu....
Máme pre vás pripravený prehľad hneď 10 zaujímavých funkcií operačného systému Windows 10. Ide najmä o tipy, ktoré nie sú tak známe, ale napriek tomu vám zjednodušia každodennú prácu s PC alebo notebookom. O ktoré ide konkrétne?
Od prístupu k obľúbeným produktom a aplikáciám Microsoft až po možnosť mať obsah po ruke aj na cestách - to všetko získate pomocou jedného konta Microsoft. Ukážeme vám, ako si ho založiť a používať v každodennej praxi.
Viac článkov Všetky články

Microsoft 365

V kategórii Microsoft 365 máme práve teraz na Alza.sk celkom 15 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné microsoft 365 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie microsoft 365 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie microsoft 365 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii microsoft 365 recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií