Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Office 2019 Home and Business SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2019 Home and Business SK (elektronická licencia)
4,8 81 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 2019 pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a Outlook, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: všetky európske jazyky, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWLM0003SK
Microsoft Office 2019 Home and Business SK (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office 2019 Home and Business SK (elektronická licencia)

Čo je súčasťou balíka Microsoft Office 2019 pre domácnosti a podnikateľov?


Microsoft Office 2019

Kľúčové vlastnosti licencie Microsoft Office 2019 pre domácnosti a podnikateľov

  • Jednorazový nákup pre 1 zariadenie
  • Vyžaduje operačný systém Windows 10 alebo Mac OS v aktuálnej verzii
  • Obsahuje klasické desktopové verzie aplikácií Word, Excel, PowerPoint a Outlook zo sady Office 2019, navyše OneNote pre Windows 10
  • Inštalácia je možná na 1 osobné PC alebo na 1 počítač Mac
  • Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft
  • Licencované na domáce a komerčné použitie

Excel v balíku Office 2019

Aplikácia Excel v balíku Office 2019 obohatí vaše prezentácie o lepšiu prácu s meradlom, nové typy grafov a ďalšie prvky navrhnuté tak, aby vám pomohli využívať vaše dáta pri vytváraní prehľadov a identifikácii trendov a príležitostí. Okrem toho môžete s použitím vizuálneho grafu typu Časová os zobraziť postupnosť udalostí v chronologickom poradí pozdĺž lineárnej časovej osi.

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Outlook v balíku Office 2019

Program Outlook 2019 ponúka atraktívne nové inteligentné funkcie. Pomocou nich dosiahnete lepšie výsledky. Môžete napríklad zvýrazniť najdôležitejšie kontakty tým, že k ich menu v emailoch alebo záznamoch kalendára pridáte symbol @, môžete ľahko overovať cestovné rezervácie a doručenie balíkov a pomocou funkcie prioritnej doručenej pošty môžete stanovovať priority najdôležitejších správ.


Lupa v PowerPoint 2019

S funkciou lupy môžete svoj výklad posunúť na úplne novú úroveň vďaka zavedeniu lineárneho výkladu s využitím interaktívnych snímok. Funkcia lupy poskytuje väčšiu flexibilitu a umožní vám pokračovať vo výklade, bez toho aby ste museli opustiť režim prezentácie. Poslucháči tak zostanú sústredenejší a efekt priblíženia a oddialenia zaujme ich pozornosť.

Microsoft Office 2019

Postup inštalácie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Office 2019 Home and Business SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií