Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia)
4,8 81 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 2019 pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel a PowerPoint, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: všetky európske jazyky, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWLM0004SK
Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia)

Čo je súčasťou balíka Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov?


vypnuté
Microsoft Office 2019

Kľúčové vlastnosti licencie Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov

  • Jednorazový nákup pre 1 zariadenie
  • Vyžaduje operačný systém Windows 10 alebo Mac OS v aktuálnej verzii
  • Obsahuje klasické desktopové verzie aplikácií Word, Excel a PowerPoint zo sady Office 2019,             navyše OneNote pre Windows 10
  • Inštalácia je možná na 1 osobný PC alebo na 1 počítač Mac
  • Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft
  • Licenciované pre domáce použitie

Excel v balíku Office 2019

Aplikácia Excel v balíku Office 2019 obohatí vaše prezentácie o lepšiu prácu s meradlom, nové typy grafov a ďalšie prvky navrhnuté tak, aby vám pomohli využívať vaše dáta pri vytváraní prehľadov a identifikácií trendov a príležitostí. Okrem toho môžete použitím vizuálneho grafu typu Časová os zobraziť postupnosť udalostí v chronologickom poradí pozdĺž lineárnej časovej osi.

vypnuté
Microsoft Office 2019


vypnuté
Microsoft Office 2019

Word v balíku Office 2019

Vo Worde 2019 nájdete úplne nanovo ďalšie vzdelávacie funkcie, nástroje, titulky, zvukové opisy alebo prevod textu na reč. Skrátka všetko, čo vám uľahčí jeho používanie.


Lupa v PowerPointe 2019

S funkciou lupy môžete svoj výklad posunúť na úplne novú úroveň vďaka zavedeniu lineárneho výkladu s využitím interaktívnych snímok. Funkcia lupy poskytuje väčšiu flexibilitu a umožní vám pokračovať vo výklade bez  opustenia režimu prezentácie. Poslucháči tak zostanú sústredenejší a efekt priblíženia a oddialenia zaujme ich pozornosť.

vypnuté
Microsoft Office 2019


Postup inštalácie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Dobrý deň, je táto licencia vhodná ja pre I mac os Catallina. Ďakujem.

Produkt je viazaný len na jedno konto a nemožno ho aktivovať na iné konto? Samozrejme, že bude aktivované len na jednom PC, ale s iným kontom?

Dobrý deň chcem sa len spýtať, že aký je rozdiel medzi Microsoft Office 2019 Home and Business SK a Microsoft Office 2019 Home and Student SK. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, chcem sa spýtať či pôjde táto verzia aj na systéme iOS iPhone ? Prípadne súčasne používať na PC prípadne macOS a na mobile alebo tablete, ďakujem

Dobry den, tento product je teda mozne nainstalovat na MacBook??!! Lebo som si nie isty tym Windows/Mac...

Príde po objednaní inštalačné CD alebo je to už len čisto online že sa to stiahne a dá sa tam kľúč ďakujem

Ako je to s prenosom licencie? Je možné licenciu na jednom PC deaktivovať a opätovne ju aktivovať na inom PC ? Napr. v prípade poruchy starého PC.

Dobrý deň, v akom jazyku budem prosím reálne môcť využívať office? V Titulku sa píše "Microsoft Office 2019 Home and Student SK", zatiaľ čo v popise je napísané, že sú dostupné všetky jazykové verzie. Rada by som mala všetky aplikácie kompletne v angličtine (všetky popisy, kontrola gramatiky, pomocník, atď). Bude to s týmto balíkom možné? Ďakujem, Katka.

Dobrý deň, keď vyjde nový Windows (Windows 11 alebo tak), tak to bude znamenať, že sa tento produkt nebude dať v ňom používať, kedže je tam napísané pre Windows 10?

Diskusia a poradňa k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Office 2019 Home and Student SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií