AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft 365 Apps for Enterprise OLP (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Apps for Enterprise OLP (elektronická licencia)
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, Skype, SharePoint Workspace a Yammer, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWLM0002CZ
Microsoft 365 Apps for Enterprise OLP (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Apps for Enterprise OLP (elektronická licencia)

Predplatné Office 365 ProPlus obsahuje známe desktopové aplikácie Outlook, Word, Excel, PowerPoint i menej známy OneNote, Publisher a mnohé ďalšie. Tieto aplikácie sú dostupné vždy v najnovšej verzii a spoločnosť Microsoft stále vydáva drobné vylepšenia. Vďaka tomu budete mať k dispozícii stále aktuálnu a najmodernejšiu verziu, takže vaša firma bude stále využívať najnovšie technológie.

Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie Microsoft Office 365 ProPlus

  • Predplatné na 1 rok zahŕňa aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, Skype pre firmy, Exchange Online, SharePoint Online, Yammer.
  • Rôzne jazykové verzie.
  • Určené pre 1 používateľa a jeho maximálne 5 zariadení.
  • Komerčné použitie.
  • K dispozícii cloudový diskový priestor OneDrive pre firmy s kapacitou 1 TB.  

Microsoft Office 365 ProPlus sa predstavuje

V rámci predplatného je možné využiť inštaláciu ako na počítače so systémom Windows, tak na počítače so systémom Mac OS. Predplatné tiež zahŕňa licenciu pre komerčné využitie na tabletoch a inteligentných telefónoch so systémami Android, iOS a Windows Phone. V rámci predplatného získa každý používateľ OneDrive pre firmy s 1 TB úložného priestoru pre zálohovanie, synchronizáciu a zdieľanie svojich súborov. V prípade potreby je k dispozícii Office Online pre vytváranie, editáciu a prezeranie dokumentov Word, Excel, PowerPoint a OneNote prostredníctvom webového prehliadača z ľubovoľného zariadenia. 


Známe aplikácie vždy v najnovšej verzii

Office 365 ponúka plné verzie vašich známych aplikácií, ako sú Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Publisher, ktoré nainštalujete na vaše rôzne zariadenia. Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si váš život. Upravujte PDF súbory, tvorte atraktívne dokumenty alebo sledujte firemné výdavky v grafoch. Vďaka Office 365 navyše máte vždy upgrade na novú verziu už v cene, nemusíte tak kupovať novú licenciu na každé nové zariadenie, ak chcete aktuálnu verziu Office.

Elektronický kľúč, ktorý získate po zakúpení tejto licencie, možno použiť nielen na zakúpenie nového predplatného, ale aj k predĺženiu existujúceho. Viac informácií o aktivácii a predĺžení predplatného nájdete v našom článku .

Outlook: Profesionálna aplikácia na organizáciu práce, najmä e-mailov, schôdzok, kalendára a úloh. Prepojenie na aplikáciu OneNote umožňuje efektívne vytvárať elektronické poznámky a lepšie tak plniť úlohy.


Word: Textový editor, vďaka ktorému rýchlo pripravíte alebo upravíte požadovaný dokument. Režim pre čítanie vám zaistí pohodlné čítanie dokumentu na obrazovke vášho zariadenia. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie dokumentov, vrátane spoločnej práce viac ľudí na jednom dokumente. Kvalitná kontrola pravopisu zaistí, že vaše dokumenty sú bez pravopisných a gramatických chýb.


Excel: Tabuľkový procesor, ktorý umožňuje efektívne vytvárať prehľadové tabuľky, automatizované výpočty a analyzovať dáta. Nové formy podmieneného formátovania a veľký počet grafov umožní rýchlu analýzu dát a ich prezentáciu. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie excelových dokumentov.


PowerPoint: Nástroj pre vytváranie prezentácií novo tiež umožňuje zaznamenávať aktivity v počítači. Môžete tak rýchlo vytvoriť návod pre svojich zamestnancov alebo zákazníkov. V kombinácii s dotykovými obrazovkami a elektronickým perom môžete posunúť svoje prezentácie opäť o úroveň vyššie.


OneNote: Inteligentný poznámkový blok, ktorý je prepojený s aplikáciou Outlook. Môžete si tak ľahko vytvárať poznámky k svojim e-mailom alebo naopak z poznámok alebo šablón vo OneNote urobiť na jedno kliknutie myši e-mailovú správu. Jednotlivé poznámkové bloky môžete mať vďaka automatickej synchronizácii dostupné na všetkých svojich zariadeniach alebo ich zdieľať s vybranými používateľmi. 


Publisher: Nástroj pre vytváranie marketingových dokumentov, od vizitiek, letákov, až po hromadnú korešpondenciu, ktorú môžete personalizovať. K dispozícii sú tiež už pripravené šablóny. 


Office Online: Vytvárajte a upravujte dokumenty Word, Excel, PowerPoint priamo vo webovom prehliadači. Začnite používať elektronický poznámkový blok OneNote a majte svoje poznámky k dispozícii na všetkých svojich zariadeniach.


SharePoint Online: Vytvorte si tímové webové stránky, kde môžu používatelia zdieľať dokumenty, kalendáre a pracovať na spoločných projektoch. K dispozícii je 10 GB úložného priestoru + navýšenie 500 MB za každého pridaného používateľa.


Yammer: Firemná sociálna sieť, ktorá umožní vašim zamestnancom spojenie so správnymi ľuďmi. Zaistí zdieľanie informácií naprieč tímami a organizáciu projektov. Vhodný nástroj pre formálne i neformálne diskusie v rámci organizácie aj mimo nej. Pomáha udržiavať a zvyšovať know-how vo firme.


Systémové požiadavky Microsoft Office 365 ProPlus

  • 1 GHz alebo rýchlejší ×86 alebo ×64 s podporou SSE2
  • 2 GB RAM
  • 3 GB priestoru na pevnom disku
  • Rozlíšenie 1 280 × 800
  • Grafická karta podporujúca DirectX 10 alebo vyšší
  • Operačný systém: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
  • Podpora prehliadačov: Internet Explorer 9,10,11; Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzia:.NET 3.5, niektoré funkcie vyžadujú tiež nainštalované .NET 4.0 alebo 4.5 CLR
  • Účet Microsoft a internetové pripojenie pre inštaláciu

Postup instalace

1. Pro nové uživatele do stávajícího tenantu, nebo zřizujete-li nový tenant:

2. Pro stávajícího (existujícího) klienta, který již Off365 účet vlastní a chce jen prodloužit předplatné o další rok:

  • Prodloužení nelze v novém admin centru provést přes odkaz výše, jelikož systém takto již nenabízí prodloužení.
  • ​V tomto případě je potřeba se přihlásit do svého admin centra (admin.microsoft.com) a jít přes menu „Billing“ – „Your product“ - „Prodloužit datum ukončení“

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky programy Microsoft OneDrive
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Apps for Enterprise OLP (elektronická licencia)
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií