Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)
3,0 1 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 2019 pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access a Publisher, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWLM0006
Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)

Čo je súčasťou balíka Microsoft Office 2019 Professional na domáce a komerčné použitie?


Microsoft Office Professional 2019

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti licencie Microsoft Office 2019 Professional na domáce a komerčné použitie

  • Jednorazový nákup pre 1 zariadenie
  • Vyžaduje operačný systém Windows 10 v aktuálnej verzii
  • Obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher a Access
  • Inštalácia je možná na 1 osobné PC s Windows 10
  • Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft
  • Licencované na domáce a komerčné použitie

Excel v balíku Office 2019 Professional

Aplikácia Excel v balíku Office 2019 obohatí vaše prezentácie o lepšiu prácu s meradlom, nové typy grafov a ďalšie prvky navrhnuté tak, aby vám pomohli využívať vaše dáta pri vytváraní prehľadov a identifikácii trendov a príležitostí. Okrem toho môžete s použitím vizuálneho grafu typu Časová os zobraziť postupnosť udalostí v chronologickom poradí pozdĺž lineárnej časovej osi.

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Outlook v balíku Office 2019

Program Outlook 2019 ponúka atraktívne nové inteligentné funkcie. Pomocou nich dosiahnete lepšie výsledky. Môžete napríklad zvýrazniť najdôležitejšie kontakty tým, že k ich menu v e-mailoch alebo záznamoch kalendára pridáte symbol @, môžete ľahko overovať cestovné rezervácie a doručenie balíkov a pomocou funkcie prioritnej doručenej pošty môžete stanovovať priority najdôležitejších správ.


Lupa v PowerPoint 2019

S funkciou lupy môžete svoj výklad posunúť na úplne novú úroveň vďaka zavedeniu lineárneho výkladu s využitím interaktívnych snímok. Funkcia lupy poskytuje väčšiu flexibilitu a umožní vám pokračovať vo výklade, bez toho aby ste museli opustiť režim prezentácie. Poslucháči tak zostanú sústredenejší a efekt priblíženia a oddialenie zaujme ich pozornosť.

Microsoft Office 2019

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Dobrý den, jak velké je úložiště OneDrive při zakoupení tohoto produktu?

Jaky je jinak rozdil oproti Microsoft Office Standard 2019 SNGL OLP (elektronická licence). Chtel bych i Word, Excel, Accsess, PowerPoint a Outlook. Ten Microsoft Office Standard 2019 SNGL OLP (elektronická licence) je dokonce drazsi a Accsess neobsahuje.

Diskusia a poradňa k Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)
Ďalšie informácie

Microsoft Account – jediný účet na Windows, Xbox alebo Skype

Od prístupu k obľúbeným produktom a aplikáciám Microsoft až po možnosť mať obsah po ruke aj na cestách - to všetko získate pomocou jedného konta Microsoft. Ukážeme vám, ako si ho založiť a používať v každodennej praxi.

Microsoft Access (NÁVOD): využijete dáta na maximum

V programe Access môžete vytvoriť a zdieľať databázu behom pár sekúnd. Stačí importovať informácie a Access sa postará o zvyšok, takže je ľahké vytvoriť a usporiadať ohromné množstvo dát. K dispozícii tiež získate zaujímavých sprievodcov, ktorí vám v začiatkoch pomôžu. Skúsite si vytvoriť vlastnú databázu?

Microsoft OneNote je skvelé miesto na uloženie všetkých vašich nápadov

Ak človek hľadá aplikáciu, kam by si mohol zapisovať, ukladať a upravovať svoje poznámky a ďalší obsah, Microsoft OneNote je jednou z najlepších volieb. Aplikácia je súčasťou balíčka Office 365 a ponúka používateľovi veľké množstvo rôznych funkcií. Funguje aj na mobile, takže k svojmu úložisku budete mať prístup kedykoľvek a kdekoľvek. Čo všetko OneNote dokáže?

Ako na číslovanie strán a nadpisov vo Worde (NÁVOD)

Potrebujete vytvoriť štruktúru záverečnej práce a neviete, ako číslovať strany a nadpisy? V tomto článku sa krok za krokom dozviete, ako na to. Nie je to žiadna drina.

Microsoft Word: stiahnutie, funkcie a základy používania (NÁVOD)

Pokiaľ sa chcete naučiť základy používania aplikácie Microsoft Office Word, určite využite tento návod, ktorý vám ich vysvetlí. Naučíte sa vytvoriť základnú prezentáciu s textom, obrázkami a animáciami. Tiež sa pozrieme na prostredie aplikácie a ukážeme si jej základné ovládacie prvky.

Microsoft Outlook: download, prihlásenie a základné funkcie (NÁVOD)

Microsoft Outlook je dlhodobo najpoužívanejší emailový klient pre osobné počítače. Ponúka plno funkcií, ktoré ocenia len skutočne nároční používatelia, zároveň je ale tak používateľsky prívetivý, že je práca s ním jednoduchá aj pre úplných začiatočníkov. Ako Outlook stiahnuť, nainštalovať a začať používať, vám poradíme v tomto článku.
Recenzie Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Office Professional 2019 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií