Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
4,7 297 hodnotení
Operačný systém - plná škatuľová verzia, obsahuje USB flash disk na 32-bitovú alebo 64-bitovú inštaláciu, česká lokalizácia, pre 1 počítač, prenositeľná
Kód:  WZ078a Produktové číslo:  KW9-00472 Stránky výrobcu

Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

Ponuka Štart je späť

Známe, ale vylepšené prostredie

Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. Vo veľa veciach, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť, a je navrhnutý tak, aby fungoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

Centrálne miesto pre obľúbený obsah

Nový Windows Store

Predstavujeme vám nový Windows Store - nákupné prostredie zjednotené pre všetky zariadenia s Windows 10. Prechádzajte si ho na počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si sťahujte skvelý (zadarmo aj platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier.

Pustite sa do toho naplno

Windows 10 predstavujú najlepšiu kombináciu operačného systému Windows, ako ho poznáte, ale s celým radom vylepšení, ktoré si obľúbite. Zároveň si plnými dúškami užijete maximálnu previazanosť práce na počítači, tablete, či smartfóne.

vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

Web presne podľa vašich predstáv

Windows 10 obsahujú úplne nový prehliadač nazvaný Microsoft Edge. Ide o celkom nový prehliadač, s ktorým sú prenášanie, surfovanie na internete, hľadanie aj online aktivity doslova hračkou. Ľahko sa podelí o webové stránky s ostatnými a umožní čítať obsah bez zbytočného rozptyľovania.

Xbox prichádza do Windows

Získajte vo Windows 10 najväčšie možnosti Xboxu s tým najlepším z Xboxu Live. Začnite nahrávať hru v priebehu pár sekúnd, súperte proti hráčom na konzole a streamujte z konzoly Xbox One do akéhokoľvek počítača s Windows 10 kdekoľvek doma.

vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
vypnuté
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)

Doslova vy ste svoje heslo

Obsah môžete mať v akomkoľvek zariadení, ale len systém Windows vám poskytuje ozajstné prispôsobenie. Vďaka funkcii Windows Hello vaše zariadenie overí a rozpozná vašu totožnosť na základe vášho stavu (prítomnosti). Ponúkne vám vyššiu úroveň zabezpečenia, väčšie pohodlie a dokonca vás aj pekne pozdraví.

Skvelé integrované aplikácie, ktoré fungujú na všetkých vašich zariadeniach

Vo Windows 10 sú predinštalované skvelé aplikácie, medzi ktoré napríklad patria Mapy, Fotografie, Pošta a kalendár, Hudba, Filmy a TV relácie. Tieto aplikácie používajú OneDrive na zálohovanie vašich informácií a ich bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami s Windows 10. Všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke.


Doplňujúce informácie:

Licencia:
Produkt: Microsoft Windows 10
Verzia: Home
Spracovanie dát: 32-bit alebo 64-bit
Typ: FPP, obsahuje USB flash disk
Lokalizácia: česká
Ide o trvalú a prenosnú licenciu. V prípade výmeny hardvéru alebo poškodenia počítača je možné softvér odinštalovať a preniesť na iný počítač, nikdy však nesmie byť používaná na viacerých zariadeniach súčasne.
Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný.

Minimálna konfigurácia:
Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší
Operačná pamäť: 1 GB (32-bitová verzia) alebo 2 GB (64-bitová verzia)
Voľné miesto na disku: 16 GB
Grafická karta: grafické zariadenia podporujúce Microsoft DirectX 9 s ovládačom WDDM
Účet Microsoft a pripojenie na internet

Parametre a špecifikácia

Produkt
MS Windows 10 Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!

Základné parametre

Produkt
MS Windows 10 Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Počet zariadení
1 Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows 10

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dá se prosím měnit v této verzi jazyk?

prosím vás obsahuje windows 10 aj powerpoint atď

Dobrý den, Mě zajímá ktery Windows by se hodil v pocitacovem servisu.. Abychom mohli instalovat windowsy na ruzne pocitaci hodne krat.

Dobrý den, je možné tento produkt nainstalovat na pc s windows xp? Děkuji

Htel bych se zeptat co znamena zkratka "(FPP)". Dekuju za odpoved

Muzu se zeptat co to znamena prenositelna a neprenositelna verze toho OS? Nikdy jsem se s tim nesetkal tak nevim co si pod tim pap predstavit. Dekuju za odpoved

ahoj musím koupit windows 10 do herního pc (vím že jento blbá otázka ale jen se ptám)

Dobrý den, když dám u Vás složit PC, jakou mi nainstalujete bitovou verzi. 32 Nebo 64?

Dobrý deň. Chcem si poskladať PC a k nemu kúpiť krabicovú verziu W10. Tam ale píšete, že treba mať účet u Microsoftu a pripojenie na internet. Ja ale ten počítač nechcem vôbec pripájať k internetu. Takže W10 mi nebude bez toho fungovať?

Když si nechávám sestavit počítač u Alzy a koupil jsem si i windows naistalují mi ho rovnou nebo si ho musim naistalovat sám?

123...
Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií